İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BALIKESİR MAÇININ ARDINDAN

BALIKESİR MAÇININ ARDINDAN

  Sezonu   Samsunspor  Balıkesir maçı ile açtık .Bir yığın yorum ,Tebrik vb yazı okudum maçla ilgili.Yasin’i göklere çıkarıp indirmeyenler yarınlarda umarım devam ederler.

                      Tüm takımlar için temel felsefem 5 maç izlemek üzerine kurulur ve sonrasında genel anlamda bir hüküm vermek isterim.

                      Geçen yıla oranla çok daha iyi bir görüntü verildiğini ifade ederek başlayalım satırlarımıza .

                      Samsunspor’u birinci maç eksenli olarak  harcanan paranın karşılığında ortaya sunulan ürün olarak beğenmediğimi ifade ederek başlamak isterim.

                      Karşımızda tahtası kapalı ve en az 3 kilit oyuncusu bel ölçüleri benim gibi oyunculardan kurulu bir takıma puan verebileceğimiz pozisyonlarla karşılaştık maç içinde.

                      İlk 10 dakikada harika dediğimiz 2-0 lık performansın akabinde 2-1 den sonra 3-1 getirene kadar huzursuzluk dolu bir maç izledik adeta.

                     Yüzde yüz golü atsaydı Balıkesir takımı 2-2 den sonra maç nereye taşınırdı bilmem.Yasin’in attığı gollerde iyi takımlar ne o ortayı yaptırır ne o kafayı vurdurur diye düşünüyorum.

                      Kısa başlıklarla derlendirirsek Balıkesir maçı özelinde ;Nurullah yan toplarda tutuk hala ,Boli bence bizim takımın oyuncusu değil ,Keçiörenden  bek  Soner dört dörtlük transfer, bek Ali  iyi bir yedek  olur,Recep Burak bizden Manisa’ya ordan bize geri geldi  bence ideal değil,Gökdeniz orta sahada bir oynar bir oynamaz,Hasan vasattı ,Melih Bolu’dan transfer çok hareketli lakin amaları var,  Osman Erzurum’dan gelme ve tecrübeli ,Yasin’e kaptanlık yakışmış artık şikayet eden değil şikayetleri gideren konumunda bu bence 3 golden daha önemli .Santrofor Tomana ise  ismi var kendi yoktu maçta.

                     Yedeklere gelince Mehmet Akyüz 30 dakika oynar oynayınca hareket katar,Eraldo Arnavutluk’tan gelme vasattı maçta,Cihan Almanya’dan gelme genç  yedek olur,Polat bizim çocuğumuz mücadeleci idi aldığı süre  içinde ,Alaattin Sivastan geldi göremedik maçta oyuna girmeyince ,Barış Almanya’dan gelme fiziği düzgün futbolunu göremedik,Aykut Karagümrükten gelme oyuna girmeyince onuda göremedik haliyle .

                    

                     Balıkesir maçı görünenleri böyle benim gözümden.Bence en az 5 tane direkt 11 oynayacak ve takımı sırtlayacak ,ben aldığım paranın hakkını veriyorum diyecek oyuncu sahada olacaktır gelecekte ,yönetm böyle düşünüyor olmalı ki  Fofana transferini Gerçekleştirdi,Diomande ve Melunoviç  hazır olmadıkları için oynamadı denildi yönetimce inşallah yabancı kontenjanını doldururlar,Belçika’dan Semih transferi var lisansla ilgili işlemler var denilmekte.

                     Lig uzun soluklu bir süreç ,ilk 11 kadar yedek oyuncularda çok önemli ,hocamız tecrübeli ,Başkanımızda geçen sene 10 yıllık tecrübe kazandı….inancım odurki takımımız Şampiyonluk ipini göğüsleyecektir.

                     Bize düşen Biletimizi alıp maça gidip gördüklerimizi sizlerle paylaşmak ve sporun bir hoşluk alma yolu olduğunu asla unutmamaktır.

                     Sağlıklı ve Spor dolu  günler diliyorum.

                      

                   

                  

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi