Balıkçılar umduklarını bulamadı

Balıkçılar umduklarını bulamadı
2014-2015 balık sezonunun 1 Eylül itibariyle açılmasıyla birlikte gece saatlerinde büyük umutlarla denize açılan balıkçılar, umduklarını bulamadılar.

2014-2015 balık sezonunun 1 Eylül itibariyle açılmasıyla birlikte gece saatlerinde büyük umutlarla denize açılan balıkçılar, umduklarını bulamadılar. Hava muhalefeti nedeniyle balıkçılar Çanakkale balık haline az miktarda balıkla döndü.

Çanakkale’de şiddetli rüzgarın etkili olması nedeniyle birçok tekne ağ atmadan geri döndü. Ağ atanlar ise az miktarda balığa razı oldu. Balık az olunca da Çanakkale Balık Hali’nde tezgahlardaki fiyatlar tavan yaptı. Palamutun tanesi 15 TL’ye satışa sunuldu. Balıkçı Mehmet Balcı, önümüzdeki günlerde balığın bollaşacağını ve fiyatların da düşeceğini söyleyerek, "Hava şartları nedeniyle balıkçılar ilk gece sıkıntı yaşadı. İlk gün olduğu için ve az balık çıktığı için fiyatlar yüksek. Ama önümüzdeki günlerde balığın bollaşacağını ve fiyatların düşeceğini tahmin ediyoruz" diye konuştu. Çanakkale balık halinde, Palamut tane 15 TL, istavrit kilo 15- 20 TL, çipura kilo 18- 20 TL, levrek 18-20 TL, sardalya kilosu 15 TL, yerli somon kilo 15 TL, ithal somon kilo 32 TL, alabalık tane 3-5 TL’den satışa sunuldu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel