Balık Tutarken ırmak'a düşerek hayatını kaybetti

Balık Tutarken ırmak'a düşerek hayatını kaybetti
Çarşamba Yeşilırmak Mahallesi’nde ırmak kenarına balık tutmaya giden pazarcı esnafı Hüseyin Koca (35) ırmak kenarında ki set üzerinden Yeşilırmak’a düşmesi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre; İlçede Pazarcı esnafı olan Hasan Koca(35) isimli vatandaş bisikletiyle ırmak kenarına balık tutmaya geldi. Eşi Hasan Koca’dan haber alamayan Emine Koca ve 8 yaşındaki oğlu Ozan Koca Yeşilırmak kenarına geldiler. Emine Koca ve oğlu Yeşilırmak kenarına geldiklerinde eşi Hasan Koca’nın bisikleti ve oltalarını ırmak kenarında ki set duvarı üzerinde buldular. Hasan Koca’yı arayan eşi, eşinin telefonunun kapalı olması üzerine İlçe emniyet müdürlüğü 155’e haber verdi.

Kıs sürede olay yerine gelen ilçe Emniyet müdürlüğü ekipleri boğulma ve kayıp nedeni ile Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı kurbağa adamlar ve AFAD ekiplerini ilçeye çağırdılar. Olay yerine kısa sürede ulaşan AFAD ve Su Altı Grup Amirliği’ne bağlı kurbağa adamları Hasan Koca’nın düştüğünden şüphelenilen bölgede başlattıkları arama da kısa sürede Koca’nın cansız bedenine ulaştı.

Yeşilırmak’tan çıkartılan Hasan Koca’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Çarşamba Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılırken eşi ve oğlu sinir krizleri geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Berat GONCA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber