BALA VE ODA AİLELERİ NİKAHTA BULUŞTU

BALA VE ODA AİLELERİ NİKAHTA BULUŞTU
Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'nın kardeşi Genel Cerrahi Uzmanı Mesut Bala ile İlçemizin sevilen rahmetli Öğretmen ve Müdürlerinden Köksal Oda'nın kızları Eczacı Fatmagül Oda ile Mangalseven' de nikah töreni düzenlendi.

HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

İlçemiz de yıllarca çeşitli okullarda Öğretmenlik ve son olarak Müdürlük görevi sırasında kalp krizi sonrası sevenlerinden ayrılan Köksal ve Yeter Oda'nın kızları, İstanbul Adli Tıp Kurumu Uzmanı Mehmet Oda'nın kız kardeşi  Ordu Devlet Hastanesinde Eczacı olarak görev yapan Fatmagül Oda, İlçemizin sevilen ve rahmetli olan tanınmış esnaflarından Necati ve Emine Bala'nın oğulları, Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala'nın kardeşi, Çorum Devlet Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Mesut Bala ile mangal sevende nikah merasimi düzenlendi .

  Mangalseven' de düzenlenen çiftin nikah töreni için seven aile dostları ve yakınları katılırken, ilçede sık rastlanmayan şekilde ilk kez mangalseven'de kıyılan nikah dikkatlerden kaçmadı. Genç çift için yapılan resmi nikah töreni sonrasında misafirlere yapılan ikram sonrasında tören sona erdi. Nikah töreni için kendilerini kırmayıp Çorum, Ordu, İstanbul gibi çeşitli illerden ve Çarşamba'dan gelen tüm dost ve akrabalarına teşekkür eden Çarşamba Şoförler Odası Başkanı Musa Bala, "Rahmetli olan Köksal Oda Müdürümüzün kızı ve ilçemizde tanınan rahmetli babamın arkadaşları ve her iki aile dostlarımızın bizleri kırmayıp bu anlamlı günde bizlerin yanında olmalarından büyük onur ve gurur duyduk. Bizler Çarşamba' da güzel hizmetler için mücadele ederken geleceğimizin teminatı olan ve bunun temelini oluşturan ailelerin kurulmasında duyarlı olan herkese teşekkür ediyorum. Genç çiftimize de ayrıca mutluluklar diliyor Allah uzun ömürler  nasip eylesin dileklerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.

11-(2).jpg11-(3).jpg11-(4).jpg11-(5).jpg11-(6).jpg11-(7).jpg11-(8).jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber