Bala, Teşekkür ziyaretlerine başladı

Bala, Teşekkür ziyaretlerine başladı
Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre de Şoförler Odası Başkanı seçilen Musa Bala, teşekkür ziyaretlerine başladı.

Çarşamba Şoförler Odası Başkanlığı için geçtiğimiz hafta yapılan kongre de Başkan seçilen Musa Bala, yöneticileri ile destek veren vermeyen tüm üyelerine teşekkür ziyaretlerine başladı. Bala ve yöneticileri, kongre de destek veren vermeyen ayrımı yapmaksızın artık tüm üyelerin yönetim kurulu başkanı olduklarını bu düşünce ile teşekkür ziyaretlerine başladıklarını belirtti.

Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ve yöneticileri, teşekkür ziyaretleri çerçevesinde ilk etapta Taksi durakları, 1. ve 2. hat Dolmuş Durakları, Otobüsçüler Derneği, Demirli Garaj Esnafı, Alibeyli, Kürtün Durakları esnafları, Minibüsçüler durak esnafları gibi tüm esnafları ve duraklarla dernekleri ziyaret ederek destekleri nedeni ile teşekkür etti.

Şoförler Odası Başkanı Musa Bala ilk teşekkür ziyaretleri sonrasında Haber Expres Gazetesi Yazı İşleri Müdür Erol Şeker'i makamında ziyaret ettiler. Seçim sürecinde seviyeli ve güzel bir atmosferde çalıştıklarını ve üyelerinin değişim beklentileri yönünde çalıştıklarını belirten Bala, "Bu süreç içinde geçmiş yönetim başkan ve yöneticilerimizin verdiği tüm hizmetleri nedeni ile kendilerine sizin huzurunuzda teşekkür ediyorum. Eski yönetim de ellerinden geldiğince güzel hizmetler verdiler."

Bizlerde bundan sonra üyelerimiz adına güzel ve gelecekte rahat ve beklentilerine cevap verecek hizmetler için en kısa sürede çalışmalarımıza başlayacağız ifadelerini kullanan Bala, "Hatta cenaze ve çekici konusunda çalışmalarımıza başladık bile. Şimdiden yeni yönetim ve gelecekte ki hizmetlerimiz herkese hayırlı olmasını temenni ediyor sizlere de başarılar diliyorum. Haber Expres Gazetesi ve ailesi olarak sizler de ilçemizde güzel hizmetler vermektesiniz ve bu çalışmalarınızı seçim sürecinde de gördük. Herkese açık kapınızda bizlere haberlerle verdiğiniz önem nedeni ile de ayrıca teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Haber Expres Gazetesi Yazı işleri Müdürü Erol Şeker, ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek, ilçemizde tarafsız ve ilkeli yayımcılığımızla yola elimizden geldiğince hizmet ediyoruz. İlçe yöneticileri , STK lar gibi yetkili organlar ve işadamları kendi değerlerine önem vermedikçe ilçenin geleceğinin çok zor koşullardan geçeceği kaçınılmazdır. Umarım bu düşünce tarzı genç ve heyecan dolu yönetiminizle birlikte değişir. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

 HABER-FOTO: Engin ÇAĞATAY

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber