Baklavacı Güllüoğlu içecek sektörüne girdi

Baklavacı Güllüoğlu içecek sektörüne girdi
Baklavacı Güllüoğlu, iki yıl süren Ar-Ge çalışmaların ardından Osmanlı Saraylarının içeceklerini piyasaya sürdü.

İki yıl süren Ar-Ge çalışmaların ardından Bursa’da 2 milyon TL’lik fabrika yatırımı da gerçekleştiren Baklavacı Güllüoğlu, Osmanlı Saraylarının sağlık iksiri kabul edilen içeceklerini piyasaya sürdü. İçecek sektörüne ŞİPA markasıyla giriş yapan Baklavacı Güllüoğlu markasının sahibi Nejat Güllü, gazlı içeceklerin zararlarına ilişkin çıkan haberler ve bu haberlerin insanlar üzerindeki etkisinin, içecek sektörüne girmelerindeki en önemli belirleyici olduğunu vurguladı.

Gazlı içecek tüketiminin obezite başta olmak üzere bir çok hastalığa yol açtığına dikkat çeken Nejat Güllü, “Osmanlı Saray içecekleri kategorisinde bulunan ürünler, doğal ve zararsız olmanın ötesinde; cilt ve mide sorunları ile cinsel problemlerin giderilmesi noktasında fayda sağlıyor. Ayrıca yemekler arası geçişte damağı nötralize ederek, her lokmada yemeklerin tadına varabilme imkanı sunuyor” ifadelerini kullandı.

Güllü, “İçecek sektörüne yönelik yapılan araştırmalar, ülkemizde kişi başı gazlı içecek tüketim miktarının 170 şişe olduğunu gösteriyor. İçecek tüketimindeki bu tabloyu görür görmez harekete geçme kararı aldık ve geçmişte tüketilen kültürümüze ait içecekleri araştırarak yola çıktık. Araştırmalar sonucunda Osmanlı padişahlarının sağlık ve zevk için bir takım bitki, meyve ve baharatlardan oluşan içecekler tükettiklerini keşfettik. Bu araştırmanın neticesinde Şipa markalı Osmanlı Saray İçecekleri’ni üretmeye karar verdik" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel