Bakır, Kaymakamlığın Engelli asansörünü sordu

Bakır, Kaymakamlığın Engelli asansörünü sordu
AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, AK Parti İlçe Teşkilatı ile kahvaltı da buluştuktan sonra ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu

Çarşamba'ya gelişinde ilk önce İlçe Başkanlığının parti binasında verdiği kahvaltı ile ziyaretlerine başladı. İlçe binasında AK Parti İlçe binasında teşkilatla görüşen ve bilgi alış verişinde bulunan AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır daha sonra İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ı makamında ziyaret etti.

Çarşamba İlçe teşkilatı ziyaretinde İlçe Başkanı Halit Doğan, Yaklaşan 2015 yerel seçimleri öncesi delege ve ilçe kongresi çalışmalarının hazırlığına başladık. kongre süreci öncesi önümüzde ki hafta delegelerimizin seçimi yapılacak sonrasında ise kongreye hazırlıklarımız sürecek. Bu süreç içinde AK Parti olarak halkımıza devam eden hizmetlerimizin tamamlanması ve yeni hizmetler için çalışmalarımız sürüyor. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve Destekler nedeni ile teşekkür ediyoruz. Böyle bir kahvaltı da bizlerle olmanızdan heyecan ve gurur duyduk teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlçe binasında ki kahvaltı sonrasında Kaymakamlık binasına geçen Bakır, İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'! a kaymakamlık binasına bir engelli asansörü yapılması konusunda neler yapıldığını sordu. Yıldız, Bakanlıklar aracılığı ile bina dışına veya içine asansör yapamıyoruz ancak merdivenlere bağlı şekilde katlanabilir bir engelli merdiven projesini hazırlayarak bakanlığa gönderdik. 150 bin TL. kadar bir ödenek gerekiyor onaylandığı takdirde çok güzel bir şekilde engellilerimizin de hem kaymakamlık hem de tapu müdürlüğüne giriş çıkışları ve bizzat kendi işlerini kendilerinin yapmasının da önü açılacaktır" dedi.

Tülay Bakır' a İlçe Kaymakamı Caner Yıldız ilçede yaptıkları hizmetlerle ilgili slayt eşliğinde bir sunum gerçekleştirdi. Özellikle evde bakım, yoksullara ev yapımı, genç delikanlı projesi ile uyuşturucu bağımlısı, kimsesiz çocuklara çeşitli etkinliklerle sahip çıktıklarını ve bu hizmetleri civar ilçe Kaymakamlıklarına da aktararak onların da bu tür projelerin yapılması için ön ayak olduklarını dile getirdi.

bakir,-kaymakamligin-engelli-asansorunu-sordu-(2).jpg

İlçe Kaymakamlık binasında ki ziyaretini tamamlayan Bakır ve beraberinde ki heyet daha sonra ilçede Kaymakamlık tarafından yapılan hizmetleri yerinde görmek için ziyaret sözü vererek İlçede ayakkabıcık işinde yeni iş yeri açan bir esnafın iş yerini ziyaret ederek Çarşamba ziyaretini sona erdirdi.

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Nuri Oğuzhan ŞEKER - Kenan GÜN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber