Bakanlar Kurulu Toplantısı yapıldı

Bakanlar Kurulu Toplantısı yapıldı
Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yapıldı. Toplantının ana gündemini İsrail’in Gazze’ye gerçekleştirdiği saldırılar oluşturdu

Bakanlar Kurulu Toplantısı, Başbakan Erdoğan’ın başkanlığında saat 15.30’da başladı. Başbakan Erdoğan’ın Cüneyt Çakır’ı kabulünün ardından başlayan toplantıda, İsrail’in Gazze’ye saldırıları masaya yatırıldı. Toplantının ana gündemini oluşturacak saldırı ile ilgili son gelişmeler de masada oldu. Toplantıda ayrıca Musul’da IŞİD tarafından Türk Konsolosluğu’na yapılan baskında alıkonulan 49 Türk vatandaşının son durumu ele alındı. Gelen istihbari bilgiler de detaylı olarak değerlendirildi. Türkiye-AB ilişkileri de Bakanlar Kurulu’nun gündeminde oldu.

Meclis ve Bakanlar Kurulu’na sunulacak kanun tasarıları hakkında Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın bilgi verdiği toplantıda, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci Irak ile ekonomik ilişkiler hakkındaki son durumla ilgili, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı da Perakende Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun Tasarısı’na ilişkin bilgi verdi. Bakanlar Kurulu Toplantısı’nda ayrıca, Serbest Bölgeler Kanun Taslağı görüşüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir