Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

BAKAN TRABZON LOBİSİNİN OYUNUNU BOZDU!

BAKAN TRABZON LOBİSİNİN OYUNUNU BOZDU!

AKİF ÇAĞATAY KILIÇ...

 Spor Bakanı Bakanlığının ilk gününden bu yana yapacaklarını çok fazla yüksek sesle dillendirmedi.

Sessiz ve sakin yola devam etti.

Bu duruşunu sadece Samsun' da değil tüm Yurtta aynı duruşu sergiledi.

Ve geçen yıl Samsunspor küme düşmek üzere ve maddi sıkıntı had safhada iken ortaya çıktı diyeceğim ama o noktada dahi trilyonlarca lira yardımı sağlamasına rağmen bir kere piyasaya çıkıp dillendirmedi.

Kendisinden önceki bakan Suat Kılıç gibi şov peşinde asla olmadı.

Samsunspor küme de kaldı ve yoluna şimdilik yürümeye devam ediyor Bakanın Samsun için ikinci icraatı 23. Dünya İşitme Engelliler Olimpiyatını Samsun' a getirerek hamle yaptı.

Samsun adına yaraşır büyük bir organizasyon olacak gibi. Ama görünen o ki bakanlığa ilk geldiği gün dillendirilen iddialar ve engellemelere rağmen, yıkıcı hamleler tükenmiş ve Bakan karşı atağını yine sessiz ve sakin yapmıştır. Bu güne geldiğimiz de Bakanın sessiz ve sedasız yürüyüşün de öncelik Olimpiyatlar...

Eleştirilecek yanları da çok olabilir ancak Bakanın düşünce ve hamlesi bir harika... Bir diğer hamlesi ise Samsunspor...

Bu kanatta da yaşatılmak istenen yıpratma oyunlarında ise, bazılarının Trabzon ile yeni stadyum açılış maçı hazırlıkları yapmasına, taraftarlardan gelen tepkilere sessiz kalmasına rağmen,

Bakan yine bu oyunları da sessiz, sakin kişiliği ile yıkarak, yerine Beşiktaş ile Atiker Konyaspor'un Süper Kupa final maçını 6 Ağustos Pazar günü Samsun yeni stadyumunda oynanması fikri ile atağa, atakla karşılık verdi.

Bakanın bu hamlesi Samsun'u, Trabzon'un ilçesi gibi görme ve gösterme girişimindeki lobiye adeta Osmanlı tokatı olmuştur. Sonuç olarak Bakan Kılıç, yaptığı her hamlesini sessiz ve sedasız yapıyor.

 Samsun ve Samsunspor adına kalıcı ve tam nokta atışı hamleleri ile istediğini gerçekleştiriyor.

Şimdi gözler önce Olimpiyatlara çevrilmiş durumda iken, yaptığı her olayı sessiz ve sakince halleden Bakan'ın bu hamle ve çıkışlarına vatandaşlardan tepkilerde olumlu gelmeye başladı.

Yani görevini reklam ve şovlarla değil, gerçekle yapan Milletvekili ve Bakanlarımızın çoğalması dileklerimle bu gidişata diyebileceğim tek şey:

 "Yumuşak atın çiftesi pek olur"

 Bundan sonra ki düşünce sanırım ki;

 Artık hiç kimse Samsun'u çantada keklik görmemesi olacaktır.

 Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi