Bakan Suat Kılıç Ramazanda Çarşamba’da

Bakan Suat Kılıç Ramazanda Çarşamba’da
Çarşamba bayramda, Ak Parti Samsun Milletvekili ve Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı ağırlıyor

Ramazan Bayramı dolayısıyla siyasi partileri ve resmi kurumları bayramlaşma telaşı sararken bunlardan en dikkat çekeni ise AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığından yapılan açıklama oldu Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Bayramda Çarşamba’da.

Uzun bir süredir Olimpiyat oyunlarından kaynaklı Samsun’a gelemeyen Kılıç, Ramazan Bayramı’nı da fırsat bilerek Samsun’a geliyor. Kılıç’ı Bayram dolayısıyla yoğun bir program beklerken ilk olarak Samsun Valiliği’nin hazırladığı Büyük Şehir belediye binasında yapılacak olan bayramlaşma programına katılacak. Kılıç daha sonra çeşitlik ilçelerdeki bayramlaşma törenlerinin ardında Çarşamba’da yapılacak törene katılacak.

 

Konu hakkında açıklama yapan Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse, "Ramazan Bayramı nedeniyle Samsun'a gelecek olan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç, İl Başkanımız Sayın Fuat Köktaş ile birlikte Ak Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı olarak bayramın birinci günü olan pazar günü 16.30’da Adapark mevkii Göl Restoranda düzenleyeceğimiz bayramlaşma programımıza katılacaklardır. 2012 Londra Olimpiyatlarının yoğun trafiğinin ardından, bayramı bizlerle birlikte geçirecek olan Sayın Bakanımıza teşekkür ederken bütün Çarşambalı hemşerilerimizi bayramlaşma programımıza bekliyoruz." dedi. Köse, "bu vesile ile bütün Çarşambalı hemşerilerimizin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum” dedi. 

Çarşamba’da düzenlenecek bayramlaşma programına katılacak olan Bakan Suat Kılıç daha sonra Samsun’dan ayrılacak.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber