Bakan Selçuk, Çarşamba’da

Bakan Selçuk, Çarşamba’da
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Çarşamba ilçesinde yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gündüzlü Bakım Merkezi’nin açılış törenine katıldı.

Çarşamba Doğal Yaşam Alanı’nda bulunan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gündüzlü Bakım Merkezi’nin yapımının tamamlanmasının ardından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un katılımlarıyla açılış programı gerçekleştirildi.
bakan-selcuk,-carsamba’da--(3).jpg
Gerçekleştirilen açılış programına Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un yanı sıra Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mustafa Demir, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Çarşamba İlçe Kaymakamı Şükrü Yıldırım, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve çok sayıda mülki ve idari amirler katılım sağladı.
bakan-selcuk,-carsamba’da--(4).jpg
Bakan Selçuk, yapımı tamamlanan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gündüzlü Bakım Merkezi’nin kurdele kesimi öncesinde yaptığı konuşmada, “Hem Engelsiz Yaşam Merkezimiz hem de Gündüzlü Bakım merkezimizin açılışı için buradayız. İki sene önce Türkiye’de sadece 7 gündüzlü bakım merkezi vardı. Son geçen seneyle beraber 75 ilimizde 124 bakım merkezine kavuşturuldu. Gündüzlü Bakım Merkezlerimiz engellilerimiz için hem de aileler için sosyal anlamda, kültürel anlamda birçok fırsatlar sunuyor. Ailelerimize bu merkezlerle destek oluyoruz. Biz bu açılışı daha önce yapacaktık ancak pandemi nedeniyle açılışı bugüne kaldı. Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Hayaller engelsizdir diyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde de Türkiye’de bütün engellilerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, herkese sahip çıkmayı önemsiyoruz. Bu güzel merkezler için bütün katkı sunanlara Çarşamba Belediyemize ve Ticaret Borsamıza bir kez daha teşekkür etmek isterim. İnşallah önümüzdeki dönemde daha birçok kuruluşu da hem Çarşamba’ya, hem Samsun’umuza kazandırmayı ümit ediyoruz.” Dedi.
bakan-selcuk,-carsamba’da--(6).jpg
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’un konuşmasının ardından katılımcılar kurdele kesimini gerçekleştirdi. Kurdele kesimi sonrasında hizmete açılan Engelsiz Yaşam Merkezi ve Gündüzlü Bakım Merkezi’ni inceleyen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, merkezler hakkında Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’dan bilgi aldı.
bakan-selcuk,-carsamba’da--(2).jpg
Binaları inceleyen ve bilgi alan Bakan Selçuk, buradaki programını tamamladıktan sonra ilçeden ayrıldı.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber