Bakan Kılıç'tan Giresun'a Spor Salonu Müjdesi

Bakan Kılıçtan Giresuna Spor Salonu Müjdesi
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Giresun'a ziyarette bulundu. Giresunlulara yeni 3 bin kişilik spor salonu müjdesi veren Bakan Kılıç, gazetecilerin milli takımla ilgili sorularına "Milli takımda bir teknik direktör problemi olduğunu düşünmüyorum. Milli

 

HABER –FOTO: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

Ordu programının ardından Giresun'u ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Giresun Valiliğini ziyaret ederek Vali Dursun Ali Şahin ile görüştü. Bakan Kılıç, burada yaptığı açıklamada, AK Parti  siyasetinin adımlarını sağlam attığını belirterek şöyle devam etti: "Adımlarını gerçekçi atıyor, yerinde atıyor ve ülke kaynaklarını en doğru şekilde değerlendirecek şekilde atıyor. AK PARTi siyaseti, istişareye dayalı olarak çalışan bir siyasettir, bizde hiç kimse ezberden konuşmaz. Hiç kimse Ankara'da ödeneği hazırlanmayan, projesi tasarlanmayan bir proje hakkında kamuoyunda açıklama yapmaz."

"Milli takıma biraz daha şans vermek, zaman tanımak lazım"

Bakan Kılıç bir gazetecinin, " Şenol Güneş'i milli takımın başında görmek ister misiniz" sorusu üzerine şu yanıtı verdi: "Milli takımda bir teknik direktör problemi olduğunu düşünmüyorum. Milli takıma biraz daha şans vermek, zaman tanımak lazım. Abdullah Avcı yönetiminin bir süre daha kendini gösterme imkanını bulabilmesi lazım. Milli takımın hocadan ziyade sorunu, büyük futbol kulüplerimizin futbolcu yetiştirmeye yönelik altyapı yatırımlarını büyük ölçüde askıya almış olmasıdır. Maalesef büyük kulüplerimiz değişik mevkilerdeki insan kaynakları ihtiyacını yabancı transferler yoluyla karşılamakta. Şenol Güneş Türk futboluna çok büyük değerler katan bir hocadır. Değerli bir dostum ve arkadaşımdır. Türk futboluna sağladığı katkılardan dolayı kendisine bir spor adamı olarak ben de minnettarlığımı ifade ediyorum."

Giresun'a 3 bin kişilik salon müjdesi

Valilik ziyaretinin ardından 19 Eylül Spor Salonu'nda incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, "Bugün itibarıyla proje çizimi talimatını veriyoruz. Yeni yılın yatırım programına dahil edeceğiz. Giresun ilimizi inşallah 3 bin koltuk kapasiteli yeni bir salona kavuşturacağız" diye konuştu.  Bakan Kılıç, spor salonunun ardından Giresun Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nda incelemelerde bulundu. Kredi ve Yurtlar Kurumu kız ve erkek öğrenci yurdunu ziyaret etti. Bakan Kılıç, kız ve erkek öğrenci yurtlarında uzun süre öğrencilerin sorunlarını dinledi.

Bakan Kılıç, Giresun'daki ziyaretlerinin ardından Espiye ve Görele ilçelerinde kapalı spor salonlarını ziyaret etti. Bakan Kılıç, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere ve partililerce karşılandı. Espiye Belediye Başkanı Erol Kardere Bakan Kılıç'a "Öz Espiye Belediyespor" yazılı 28 numara forma hediye etti. Bakan Kılıç daha sonra Görele'ye geçti. Burada da Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Bakan Kılıç'a kemençe ve Görelespor forması hediye etti. Bakan Kılıç, bu ilçelere daha geniş zaman ayırarak tekrar geleceğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz