Bakan Kılıç ve Milletvekilleri Çarşamba’daydı

Bakan Kılıç ve Milletvekilleri Çarşamba’daydı
Salı günü Dağlıca’ da şehit Olan Umut Bulut’un cenazesine katılmak için Samsun’a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Çarşamba’da bir dizi ziyarette bulundu

PKK terör örgütünün Dağlıca Karakoluna saldırısı sonucu şehit olan Umut Bulut’un Samsun’daki Cenazesi katılmak için Samsun’a gelen Suat Kılıç Cenaze öncesi Çarşamba’ya gelerek bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu.Kaymakamlık binasını beğendi

img_0055.jpg

Büyük bir kalabalık tarafından Çarşamba Hava Alanı’nda karşılanan Suat Kılıç daha sonra Midilli Restorana uğrayarak yemek yedikten sonra Çarşamba Kaymakamlığını ziyaret etti. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız tarafından karşılan Suat Kılıç’a Milletvekilleri Tülay Bakır ve Çağatay Kılıç’ta eşlik etti. Çarşamba kaymakamlığının binasında yapılan değişiklikten sonra ilk kez ziyarete gelen Bakan Kılıç Binanın yeni halini çok beğendiğini belirtirken, “ Binanın bu halini önceki Kaymakam görse dönmek ister herhalde” diyerek çevresindekileri güldürdü.

 

Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız’ın Kaymakamlık makamının girişine yaptırdığı daha önceki Kaymakamların resimlerinin bulunduğu köşeyi de dikkatle inceleyen Bakan Kılıç daha sonra kaymakamlık makamında Kaymakam Caner Yıldız ve idari amirlerle bir araya geldi.  Burada yapılan ziyarette kaymakamlığa çeşitli başvurular için gelen vatandaşlarla da ilgilenen Kılıç, daha sonra kaymakamlıktan ayrıldı.

 

Zemini beğenmedi

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan “Adapark Suni Çim” saha ve yeni “Yeşilırmak Stadyumu’nu da ziyaret eden Bakan Kılıç incelemelerde bulundu.  Sunu çim sahada yürüdüğü esnada ayağının sürekli zemine takıldığını belirten Bakan Kılıç, “Sahanın zemini düzgün olmamış” diyerek kontrol edilmesini istedi.

Geçtiğimiz günlerde gazetemizden yayınladığımız “Saha yeni, ama zihniyet eski” haberimizin ardından Bakan Suat Kılıç’ta bizleri doğrular nitelikte Suni Çim Sahanın girişinin zor olduğunu dile getirerek, girişinin de düzeltilmesini isteyerek, “Sahaya zor giriliyor. İnsanların ve engellilerin rahat girmesini sağlayın” talimatını verdi.

Suni çim sahadaki incelemesinin ardından yeni yapılan Yeşilırmak Stadyumu’nu da gezen Bakan Kılıç ve Milletvekilleri sahanın son durumu hakkında bilgi aldılar.  Bakan Kılıç burada yaptığı açıklamada normalde ilçelerde bu tarzda yapılara karşı olduğunu ama Çarşamba ve Bafra’nın bu yapıları rahatlıkla kaldırabilecek büyüklükte olduğunu, bundan kaynaklı bu projeleri hayata geçirdiklerini kaydederken, Bafra’da da Çarşamba’daki gibi bir stadın yapımına başlanılacağı bilgisini verdi.

img_0070.jpg

 

Çarşamba’da ki ziyaret ve incelemelere Bakan Kılıç’ın yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekilleri Tülay Bakır ve A. Çağatay Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy’ da eşlik ettiler. Yapılan incelemelerin ardından Bakan Kılıç ve Milletvekilleri Samsun’daki Şehit cenazesine katılmak için Çarşamba’dan ayrıldı.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel