Bakan Kılıç Samsun’da Konuştu!

Bakan Kılıç Samsun’da Konuştu!
GAZETEMİZİN KÖŞE YAZARLARI BERAT GONCA VE TARIK MENTEŞOĞLU’NUN KALEME ALDIĞI YAZILARIN ARDINDAN, GENÇLİK VE SPOR BAKANI KILIÇ’TA SAMSUNSPOR’DA GEÇMİŞ YÖNETİMLERİ SUÇLU İLAN ETTİ...

Samsunspor’da Geçmiş Yönetimler Sorgulanmalı’


Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım seçimleriyle ilgili olarak memleketi Samsun’da seçim çalışmalarına başladı. Bakan Kılıç, İlkadım ilçesi Batıpark alanındaki Amazon Cafe’de Samsun’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BAKAN İSTESEYDİ YAPARDI DENİLMESİ BENİ ÜZÜYOR

 Samsunspor'un siyasete alet edilmemesi gerektiğinin altını çizen Çağatay Kılıç, "Bazı siyasilerin Samsunspor ile ilgili ortaya koyduğu söylemler bana samimi gelmiyor" dedi.  Samsunspor'da herşeyin iyi gittiği zaman herkesin gayet iyi olduğunu vurgulayan Bakan Çağatay Kılıç, "Fakat en ufak sorun yaşandığında bu konuda sadece bir yer sıkıntılı gösteriliyor. O yüzden Samsunspor siyasete alet edilmesin dedim.  Samsunspor'u yönetmekle görevli olanların yerine getirmedikleri sorumlulukları yada zamanında yerine getirmedikleri sorumluluklarla ilgili biz ne yapabiliriz. Ben Türkiye Cumhuriyetinin bakanıyım. Evet Samsunluyum. Beklentiler tabiki de fazla olur doğrudur. Ama benim elimde olan yetkiler bellidir. Ne yapabileceğim ortadadır. Şunun düşünülmesi beni üzüyor. Bakan isteyesdi yapardı. Şimdi benim yetkimde olan yapabileceğim bir şey var ve ben bunu yapmıyorsam o zaman bu söylediğiniz doğru. Ama ben elimdeki yetkiler çerçevesinde herşeyi yapıyor isem, yönetmekte olanları sorumluluklarını yerine getirmiyorsa ki bunu şuan ki yönetim için söylemiyorum. Erkut tutu ekibiyle beraber özveri ile çalışıyor. Ve şuan Samsunspor iyi gidiyor. Geçmiş dönemler içerisinde görevlerini yerine getirmeyenlerle alakalıda birşeylerin sorgulanması gerektiğini düşünüyorum. Eleştirilere açığım. Siyasi bir görevim var. Samsunda yerine getirmem gereken görevler var. Ama beni bu anlamda görevlerimin yetkisini çizen kanunlar var. Oradaki üzüntüm sanki ben elimdeki bir yetkiyi imkanı kullanmıyorum da, ondan dolayı birşeyler yaşanıyormuş. Benim kızgınlığım bunaydı. Ben elimdeki yetki ne ise bunu kullanarak görevimi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorum. Bana verilen yetki ne ise bununla ilgili elimden geleni şehrim için de Samsunspor içinde yaparım. Ama yapmıyormuşcasına yapılmıyormuş gibi söylendiği zamanda üzülüyorum." dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Spor