Bakan Kılıç: “Oynanan oyunlara ‘dur’ demenin vakti geldi”

Bakan Kılıç: “Oynanan oyunlara ‘dur’ demenin vakti geldi”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Devletimize ve milletimize karşı oynanan oyunlara artık ‘dur’ demenin vakti geldi” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Devletimize ve milletimize karşı oynanan oyunlara artık ‘dur’ demenin vakti geldi” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Samsun Şubesi tarafından organize edilen sabah kahvaltısına katıldı. Kahvaltı sonrası konuşan Bakan Akif Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve İlkadım Belediye Başkan Adayı Erdoğan Tok için destek istedi.

25 Mart tarihinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitinginden çok mutlu ayrıldığını belirten Bakan Kılıç, “25 Mart tarihinde vatandaşlarımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun mitinginde çok büyük sevgi ve destek verdiler. Miting sonrası da İl Başkanımız Fuat Köktaş ile Başbakanımızı havaalanından uğurlarken yüzünde o tebessümü ve mutluluğu, Samsun’u kendisine karşı gösterdiği sevgiyi yüreğinde hissettiğini gördük. Samsun’dan sonra da İstanbul’da Başbakanımız canlı yayın programına katıldı ve orada da Samsun’u anlattı. Samsun her zaman AK Parti’ye ve onun genel başkanına çok büyük destek oldu. İnanıyorum ki, o destek aynı şekilde sandıkta yansımasını bulacaktır” diye konuştu.

 

“VATANDAŞLARIN OYNANAN OYUNLARA ‘DUR’ DEMESİNİN VAKTİ GELDİ”

Vatandaşların oynanan oyunlara artık ‘dur’ demesinin vakti geldiğini ifade eden Bakan Kılıç, “Dün başbakanımızın Van ve Diyarbakır mitingi vardı. Fakat bir insanın milletine ve devletine olan aşkını, hizmet sevdasını en açık, en net duruşu ve resmini gördük. Sesini artık kaybetme noktasına gelmiş olan bir başbakan hiçbir şekilde buna aldırış etmeden mitinge gelmiş olan vatandaşına karşı ‘onların önüne çıkmazsam ayıp olur’ diyerek 1 saate yakın hem Van’da hem de Diyarbakır’da konuştu. Biliyorum ki bütün arkadaşlarımız ‘ne olursun sesini dinlendir. Yorma bu kadar kendini’ diye telkinde bulundular. Fakat bugün Konya ve Kayseri’de yine mitingleri var. Ben inanıyorum ki meydanlardaki sevgiyi ve coşkuyu görecek ve o gördüğü zamanda millet ona ‘Büyük Usta yorulma 30 Mart’ta millet konuşacak’ diyecek. Dolayısıyla bütün kardeşlerimizden ve vatandaşlarımızdan şunu rica ediyorum. Devletimize ve milletimize karşı oynanan oyunlara artık ‘dur’ demenin vaktidir. Bu 30 Mart seçimimiz çok farklı bir şekilde sandıktaki yansımasını bulacaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir