Bakan Kılıç, "Hasret sona ermiştir"

Bakan Kılıç, "Hasret sona ermiştir"
Bakan Kılıç, "Hasret sona ermiştir"

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 998 gün aradan sonra yeniden AK Parti'ye genel başkan olması sebebiyle yayınladığı mesajında, " Recep Tayyip Erdoğan milletin partisi ile yeniden buluşmuş ve hasret sona ermiştir." dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, mesajında, "Bugün Türkiye demokrasi tarihine her yönüyle bir ilk olarak geçen kongremizi gerçekleştirmenin gururu içindeyiz. Aydınlık Türkiye'nin mimarı, kutlu yürüyüşümüzün lideri, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, yeniden kurucusu olduğu Ak Parti’nin genel başkanı olmasının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Vatan ve millet aşkıyla yola çıkan Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte ülkemiz yepyeni bir atılım dönemine girmiştir. Bu büyük değişimin öncüsü milletin adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletin partisi ile yeniden buluşmuş ve hasret sona ermiştir.

Sayın Cumhurbaşkanımızın AK Partimizin başına geçmesiyle, sağlam irade ve dik duruşumuz daha anlamlı hale gelmiş, güçlü Türkiye yolunda en büyük adım atılmıştır.

Kutlu davamızı güçlü Türkiye’ye dönüştürmek için gençlerle birlikte yürüyecek, kurucu liderimizin “en büyük aşkım” dediği bu kutlu yolda var gücümüzle, aşkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu büyük buluşmanın aydınlık Türkiye için, mutlu başlangıçlara vesile olmasını temenni ediyor, bütün milletimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

HABER-FOTO: Ayhan GONCA- Nevzat AKKAYA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir