Bakan kılıç: “Bizim kısa dönemlik taleplerimiz yok”

Bakan kılıç: “Bizim kısa dönemlik taleplerimiz yok”
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine talip olduklarını, sadece 4 yıllığına kısa dönemlik taleplerinin olmadığını söyledi

Samsun’da seçim faaliyetlerini sürdüren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ladik İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Açılış öncesi Ladik Meydanı’nda halka seslenen Bakan Kılıç, hedeflerinin kısa dönemlik değil, uzun dönemlik iktidar olmak olduğunu ifade etti.

Genel seçim öncesi diğer siyasi partilerin açıkladıkları vaatlerin kendilerini ilgilendirmediğini belirten Bakan Kılıç, “İlginç bir takım vaatlerle karşılaşıyoruz. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendi yapacaklarımız ile ilgili konuşuruz ve kendi yapacağımız yolda yürürüz. Bundan sonra da hep böyle olacak ve böyle oldu. Öyle ilginç vaatler oluyor ki, artık inancımıza, diyanetimize dahi farklı anlamda yaklaşanlar oluyor. Peki, bunlar yaşanırken, biz bugüne kadar yaptıklarımızın, gelecekte yapacaklarımızın teminatı olduğunu açıkça dile getiriyoruz. Bizim gündemimizde yüzde 35 yok. Bizim gündemimizde 4 yıllığına iktidara talip olmak yok. Biz bundan sonraki Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerine, 2053 hedeflerine, 2071 hedeflerine talibiz. Bizim öyle sadece 4 yıllığına kısa dönemlik taleplerimiz yok. Neden sadece 4 yıl diyorlar? Çünkü biliyorlar ki, alt yapısı hazırlanmış, artık kendi ayakları üzerinde duran bir ekonomi var. Kendi ayakları üzeride duran bir Türkiye var. İşte bunu kullanıp, ondan sonra 4 sene ‘bu kadar yapabildim’ deyip gitmek niyetindeler. Böyle bir şeye siz müsaade etmezsiniz. Biz hep beraber bugüne kadar birlikte yürüdük ve birlikte yürümeye devam edeceğiz” dedi.

Bu zamana kadar verdikleri sözlerin arkasında durduklarını ifade eden Bakan Kılıç, “Buraya geldikleri zaman birçok siyasi partinin temsilcileri sizlere vaatlerde bulunacaklar. Ancak bu bulundukları vaatlerle ilgili olarak sizlerden rica ediyorum, onlara şu soruyu sorun? ‘Madem bunlar geçmişte yapılabiliyordu, vaat ediyorsunuz da niye o zaman yapmadınız?’ Şimdi bazıları bize diyor ki, ‘yol yapmak, hastane yapmak, adalet sarayları yapmak, alt yapı yapmak sizin işiniz’ diyor. Doğru bizim işimiz, biz işimizi yapıyoruz. Onlara soruyorum, siz niye yapmadınız da şimdi gelip konuşuyorsunuz? Biz işimizi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Biz verdiğimiz sözlerin arkasında durduk. Onun için de biz bugüne kadar nasıl çalıştıysak bundan sonra da öyle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir