Bakan Güllüce: ‘7 Haziran bayram olacak’

Bakan Güllüce: ‘7 Haziran bayram olacak’
Bakan Güllüce: ‘7 Haziran bayram olacak’

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, "Türkiye’de 7 Haziran bir bayram olacak. Herkes o gün saat 22.00’de horonlar oynayacak, halaylar çekecek. Herkes, AK Parti’nin 7 Haziran’daki zaferini bayram olarak kutlayacak" dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllüce, AK Parti İstanbul 3’üncü Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi’ni (SKM) ziyaret etti. Yaklaşık bir saat süren ziyarette Bakan Güllüce, SKM Başkanı Abdurrahman Dursun’dan seçim çalışmaları hakkında bilgi aldı.

7 Haziran seçimlerinin AK Parti açısından zaferle sonuçlanacağını ve bunun bir bayram olduğunu belirten Bakan Güllüce, "Teşkilat mensuplarımız gayet iyi çalışıyor. 7 Haziran bayramını iple çekiyorlar. Türkiye’de ve dünyada 7 Haziran inşallah bir bayram olacak. Herkes o gün saat 22.00’de horonlar oynayacaklar, halaylar çekecekler ve bütün dünya mazlumları da AK Parti’nin 7 Haziran’daki zaferini bayram olarak kutlayacaklar. Bu moralle bu aşkla çalışıyoruz. Dünyada herkesin umudu AK Parti’nin zaferidir. Zafer çok yaklaştı. 800 saat kaldı. Teşkilat mensupları gecelerini gündüzlerine katarak çalışıyorlar. Özellikle kadın ve gençlik kollarımız çok faal çalışıyor. Kadınlarımız AK Parti’nin lokomotifidir. Biz ana ismi ile anılan bir vatanın çocuklarıyız. Analar eve girince biraz anlatınca herkese AK Partili olma yolu açılıyor. O yüzden kadın kollarımızı tebrik ediyorum. 7 Haziran bayramını inşallah tüm dünyada hep birlikte kutlayacağız. AK Parti 7 Haziran seçimlerinde Anayasa’yı değiştirecek çoğunluğu elde edecektir" diye konuştu.

“7 HAZİRAN’I BAYRAM GİBİ KUTLAYACAĞIZ”
Bakan Güllüce, "Birileri istemese de karşı çıksa da biz AK Parti olarak 7 Haziran’ı bayram olarak kutlayacağız" diyerek, "Üst akıl bir projesi ile 3 partiyi bir araya getirmeye çalışıyor. Koalisyon yapmaya kalkıyor. Bu üst akıl CHP, MHP ve HDP koalisyonu tasavvur etse de vatandaş bunun memlekete en büyük zarar vereceğini, bütün projelerin duracağını bildiği için müsaade etmeyecek. Vatandaş çok duyarlıdır. Kimle konuşsak bu üst akıl projelerine gülüyor. Şakalar yapıyorlar. Vatandaş, ‘Kılıçdaroğlu kendisini başbakan, Demirtaş’ı da savunma bakanı yapacak herhalde’ deyip bu üst akıl projesine gülüyor" ifadelerini kullandı.

“HDP, ÇÖZÜM SÜRECİNİ ETKİLEYEMEZ”
HDP’nin baraj altında kalmasının hiçbir şekilde çözüm sürecini olumsuz yönde etkilemeyeceğini de vurgulayan Bakan Güllüce, "HDP zaten yüzde 10’un altındayken bu çözüm sürecini AK Parti başlattı. HDP ile bir alakası yok. HDP yüzde 6-7 iken AK Parti çözüm sürecini başlattı. Durum böyleyken başlayan bir projeyi HDP yüzde kaç alırsa alsın değiştirecek değildir. Çözüm süreci etkilenmez çünkü HDP ile bağlılığı olan bir konu değil bu AK Parti’nin bir projesidir. Eğer etkilenecek olsaydı hiç başlamazdı. Çünkü çözüm süreci başladığında HDP zaten yüzde 10’un altındaydı. Van’da muslukların kan akan afişleri duvarlara asan insanlar çözümden, barıştan, dostluktan kardeşlikten yana olamazlar. Tam tersi bu anlayış birlikte yaşama karşı olan bir anlayıştır" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel