Bakan Gül’den Bedelli Askerlik Müjdesi

Bakan Gül’den Bedelli Askerlik Müjdesi
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, hakim ve savcıların bedelli askerlikten yararlanmaları hakkında yaptığı açıklamada, "Hakim, savcı ve avukatlarımızın adli tatilde bedelli askerlik yapma imkanına kavuşacaklar." dedi

Hakim ve savcıların bedelli askerlikten yararlanmaları hakkında açıklama yapan Gül, "Hakim savcılarımızın yoğun olarak, özellikle bedelli askerlikle ilgili adli tatilde biz bu hakkımızı kullanalım diye bir talepleri oldu. Milli Savunma Bakanlığına taleplerimizi ilettik. Buna göre de hakim, savcı ve avukatlarımızın adli tatilde bedelli askerlik yapma imkanına kavuşacaklar." ifadelerini kullandı.

"HAKİM, SAVCI VE AVUKATLARIMIZ ADLİ TATİLDE BEDELLİ ASKERLİK YAPMA İMKANINA KAVUŞACAK"

Bakan Gül konuşmalarını şöyle sürdürdü: Hakim savcılarımızın yoğun olarak, özellikle bedelli askerlikle ilgili adli tatilde biz bu hakkımızı kullanalım diye bir talepleri oldu. Avukat arkadaşlardan da böyle talepler gelmişti. Milli savunma bakanlığımız taleplerimizi ilettik. Hakim, savcı ve avukatlarımız adli tatilde bedelli askerlik yapmaları hususunda taleplerimizi yazılı olarak ilettik. Şifahi olarak da milli savunma bakanlığımız bu konuda da her türlü desteği vereceğini ifade ettiler. Buna göre de hakim, savcı ve avukatlarımızın adli tatilde bedelli askerlik yapma imkanına kavuşacaklar. Yine biz adliye personelimiz içinde yargı süreci aksamasın diye onlar içinde talepte bulunduk. Bu konuda yine olumlu katkı sağlayacaklarına inanıyoruz. İnşallah yargı hizmetleri aksamadan devam edecek.

Kaynak: Haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel