Bakan Çağatay Kılıç, Ak Parti Samsun Teşkilatı İle Bir Araya Geldi

Bakan Çağatay Kılıç, Ak Parti Samsun Teşkilatı İle Bir Araya Geldi
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nın çok güzel bir ahenk yakaladığını ifade ederek, "Bu birlik ve beraberliğimiz devam ettikçe, Samsun'da çok daha güzel işlere hep beraber imza atacağız" dedi.

Bakan Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na yeniden seçilen Yusuf Ziya Yılmaz başta olmak üzere AK Partili tüm ilçe belediye başkanlarını,  AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş'ı, il ve ilçe teşkilatı üyelerini  Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda kabul etti.

30 Mart seçimleri öncesinde Türkiye genelinde olduğu gibi Samsun'da da ortaya bir hedef koyduklarını hatırlatan Bakan Çağatay Kılıç, "Hem ülkemiz genelinde hem Samsun'da hedeflediğimiz başarıya ulaşmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda hepimiz ter döktük. Birlikte çalıştık, birlikte sabrettik ve bu güzel sonuca birlikte ulaştık. Seçim dönemindeki başarılı çalışmalarınız ve özveriniz için başta Samsunlu hemşehrilerim olmak üzere şahsım ve partim adına sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

"Geleceğin Samsun'unu inşa edeceğiz"

Türkiye'nin her zamankinden farklı bir yerel seçim süreci yaşadığının altını çizen Bakan Çağatay Kılıç, özellikle seçimlere 3 ay kala yaşanılan sürecin tüm teşkilatları daha da kenetlediğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Yerel seçimlerde hani derler ya '7 düvele karşı' diye... Biz de 7 düvele karşı seçim savaşı verdik ve Allah'a şükür kazandık desek abartı olmaz. Ama bu başarı öyle kolay gelmedi. Bir olduk, birlik olduk, diri olduk, beraber olduk. Gece gündüz demeden çalıştık ve hedefimize 1 ilçe dışında ulaştık. O ilçeyi de gelecek ilk seçimde AK Parti'ye kazandırmak için şimdiden çalışmaya başlayacağız. Seçimde kazandığımız zafer bizim için bir ilk adım. Asıl bundan sonrası çok önemli. Marka bir şehir oluşturmak için, Samsun'u hep daha ileriye taşımak için çok çalışacağız. Bir kaldırımda dahi ters duran bir taş görsek onu düzelteceğiz. Bu küçük bir ayrıntı, bir şey olmaz demek AK Parti yönetimlerinde olmadı, olmaz. Resmin büyüğünü göreceğiz. Büyükşehir Belediyesi Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz oldukça tecrübeli bir isim. Her konuda onunla koordineleri bir şekilde çalışıp, hem il merkezinde hem de ilçelerimizin en ücra yerlerinde dahi en iyi hizmeti vermek en önemli göreviniz."

"Bizi geleceğe taşıyacak vizyona sahibiz"

AK Parti'nin 2002 yılından bu yana girdiği her seçimden galibiyetle çıktığını belirten Bakan Çağatay Kılıç, "3 genel seçim, 3 yerel seçim kazanmış bir partinin mensuplarıyız. Sadece ilçe yönetimi düşünmek, il yönetimine eğilmek bizim anlayışımızda olmadı, olamaz." dedi.

Samsun'u Türkiye'nin en büyük ilk 5-6 şehri içerisine el birliğiyle çalışacaklarını ifade eden Bakan Çağatay Kılıç, bu tecrübenin ve birlikteliğin AK Parti Samsun İl Teşkilatı'nda olduğunu söyledi.

"Samsun'a tek bir havalimanı artık yetmiyor"

Hem yerli hem de yabancı turistleri Samsun'a çekecek projeleri hayata geçirecekleri müjdesini veren Bakan Çağatay Kılıç, şöyle devam etti:

"Şu bir gerçek ki, artık tek bir havalimanı Samsun'a yetmiyor. Şehrimize gelen misafirlerimizin ilk durağı olan havalimanımız kentimiz için yetersiz kalıyor. Spor, gençlik hizmetleri, ulaştırma, sağlık, sanayi gibi kollarda da atılımımızı tüm hızıyla sürdürmemiz gerekiyor. Bu hedeflerimizin anahtarı, hep vurguladığım gibi birlik olmamızdır. Seçimlerin ardından hep beraber tarifsiz bir gurur ve mutluluk yaşadık. Bu başarıların altında en çok katkısı olan kişi şüphesiz Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dır. Başbakanımız her zaman 'Önce AK Parti' der. Bizler de bu anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Seçimlerin ardından böylesine bir gururu yaşamak kolay değil. Bizlere bu başarıları, bu haklı gururları yaşatacak her engeli önünüzden kaldırın. Benliğinizi bir kenara koyun, tüm teşkilat el ele, omuz omuza daha ileriyi hedefleyin. Türkiye'nin genelini düşünen bir çalışma sürecine beraber imza atacağız. Bu vesileyle, ilçe belediye başkanı kardeşlerimi de, halkımızın yeniden bu göreve layık gördüğü Büyükşehir Belediye Başkanımızı ve tüm Samsun teşkilatımızı da bir kez daha tüm kalbimle tebrik ediyor, görevlerinizde kolaylıklar diliyorum."

Yemekte ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik ile Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden de hazır bulundular.

 HABER: Kenan GÜN- Ayhan GONCA

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz