Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bakalım kim gerçek HALK LİDERİ OLACAK göreceğiz…

Bakalım kim gerçek HALK LİDERİ OLACAK göreceğiz…

Bu gün Gazetemiz de Köşe yazısı yazmadım. Yazmadım demeyelim de işlerin yoğunluğundan Gazetede köşe yazım bulunmuyor. Ama yazmak istediğim yazıyı geç saatlerde yazmak zorunda hissedince kendimizi yazdık. En azından Gazetemiz kadar internet sitemiz de aynı şekilde takip ediliyor. Okuyucularımıza teşekkürler ediyoruz.

Her neyse konu dikkatimi çeken siyasette ki belki de ilk deneme. Hani siyasetçiler “Halkımızın içinde olacağız, Halkımızı kucaklayacak, onların derdi bizim derdimiz olacak diyorlar ya!”

Bunu ilk kez MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli yapacak.

“Sezar’ın hakkı Sezar’ a”. Bu sözü çok sevmem ama tam yerine cuk oturduğu için mecburen yazıyorum.

Siyasi Milletvekilleri halkın vekili olmalarına rağmen yıllardır çoğu Milletin vekillerini halk sokakta göremiyor.

Bunu ilk yıllarında az da olsa AK Parti değiştirmiş köylere kadar her hafta ve ilçe merkezinde belli belirsiz kısa sürelerle yaptı. Ama ne oldu ise onlarda çark edip kenara çekildiler.

Mesela bana çok kızıyor ama AK Parti Milletvekili ki 3 dönemdir bu Samsun milletinin vekili Ahmet Yeni. Herkese göre o Yeni ama bana ve çoğu vatandaşa göre çok ama çok ESKİ…

Çünkü gazeteci olarak yeminle diyorum belki de 2 yıldır hiç göremedik. Gerçi önce ki gün gelmiş. MİŞ diyorum her nedense halkın yani milletin vekili olan bir insan HALKTAN MI KORKUSUNDANDIR ÇÖZEMEDİM KİMSEYE HABER VERMEDEN SESSİZ SEDASIZ GELİP ÇARŞI PAZAR GEZMİŞ.

Bakın yine MİŞ li konuştuk. Gazetecilerin haberi yok ki HALKIN HABERİ OLSUN. O nedenle bu vekil bana göre hiçte YENİ değil. ESKİNİN ESKİSİ…

Neyse sonuç olarak MHP Lideri Devlet Bahçeli inanın özlemle ve merakla beklediğimiz halkın içine girecek. Belki de Bahçeli yıllar sonra ilk kez gerçek ve en güzel ilk adımı yine Samsun’dan atacak. Bu büyük bir cesaret ve özgüvendir.

Siyasetçiler halkın oyları ile halkın içinden çıkıyorsa kimse kusura bakmasın o makamlara gelindiğinde eskisi gibi HALKIN İÇİNDE GEZEBİLMELİDİR. Hem de Korumasız olarak. Liderlerin korumasına lafım yok.

Her neyse bakalım Devlet Bahçeli nasıl bir ziyaret, halkın içine girip halkı kucaklayacak, nasıl tepki alacak merakla bekliyorum. Halk artık seçtiklerini kendileri gibi sokakta, pazarda, çarşıda görmek oturup sohbet etmek istiyor. Makamı ister Genel Başkan, ister Milletvekili olsun.

Hadi bakalım. Umarım Sayın Dr. Devlet Bahçeli ilk kez halkın içine bu denli girerek mesajlarını verecektir.

Halktan mutlaka çeşitli tepkiler gelecektir. Bu tepkilerin çoğunluğu diğer siyasi parti mensuplarından gelecektir. Bunu sağduyulu olarak aklıselim şekilde karşılamalıdır. Çünkü bu Milletin çok büyük beklentisi var.

İşte halkın içinden gelen Liderler halkın içine geri döndüğü sürece göreceksiniz ki her zaman kazanacaktırlar. Yeter ki seçildikten sonra değişmesinler.

Yeter ki o makamlara oturunca kişilikleri değişmeden, etrafında ki asalakları temizleyerek halk için, millet için ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti için çalışmaya devam etsin….

Haydi, hayırlısı diyor bu günlükte sizlere mutlu gelecek diliyor ve son olarak diyorum ki;

Bakalım kim gerçek HALK LİDERİ OLACAK göreceğiz…

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi