Bahri Çamur Toprağa verildi

Bahri Çamur Toprağa verildi
Çarşamba günü Ayvacık Karayolunda bisikleti ile yoldan geçmek isterken trafik kazasında hayatını kaybeden Bahri Çamur dün toprağa verildi

 

 

 

MHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Ahmet Çamur ’un kardeşi Çarşamba Esnaflarından AK Parti Yönetim Kurulu üyesi Bilal Küçükaydın’ın kayınpederi Bahri Çamur Toprağa verildi. Çarşamba Akşamı İftar yemeği için evine giden Bahri Çamur bisikletiyle Yoldan karşıya geçmeye çalıştığı sırada araba çarpmış ve kaza yerinde hayatını kaybetmişti.

Çarşamba Abdullah Paşa Camiinde Kılınan Cuma Namazına Müteakip Kılınan cenaze namazının ardından Sarıcalı mezarlığında bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi. Bahri Çamur’ un sevenleri ve akrabaları Çamur’ un cenazesini Cenaze arabasına koymadan omuzlarda mezarlığa kadar götürerek defnedildi.

Bahri Çamur’un cenazesi nedeni ile yağmura rağmen Abdullah paşa Camiinin avlusu dolup taşarken Cenaze törenine, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP il başkanı Şaban Kılıç’ın yanı sıra çok sayıda akraba ve dostları katıldı.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber