Bahçeli'den önemli açıklamalar!

Bahçeli'den önemli açıklamalar!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor...

BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARINDAN SATIR BAŞLARI:

CÜNEYT ARKIN'IN VEFAFITINI ÜZÜNTÜ İLE ÖĞRENDİM

Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı meşrudur, yasaldır ve anayasaldır. Hevesler beyhude çabalar boşunadır. 2023'te sayın Cumhurbaşkanımız tekrardan ve yeniden hatta çok güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı seçilecektir. Cüneyt Arkın'ın vefatını üzüntü ile öğrendim. Şahsiyeti ve sanatçılığı ile her zaman hatırlanacaktır.

MARMARİSTE'Kİ ORMAN YANGINI 

Orman yakanlarla mücadele etmek amacıyla idam cezasını tartışmalarını çok yararlı gördüğümü şayet bu cezanın tekraren hukuk mevzuatımıza girmesiyle ilgili bir kanun teklifi gelirse de seve seve destek olacağımızı açık seçik beyan ve ifade ediyorum. Marmaris'te çıkan orman yangınları süresince ‘zillet ittifakı'nın nerede durduğu, körkütük bir şekilde istismar çukuruna nasıl gömüldüğü bir kez daha teyit edilmiştir. Devlet tüm imkanlarını seferber etmişken Kılıçdaroğlu da husumet seferine çıkmıştır.

KILIÇDAROĞLU: 'ORMAN YANGINI ÇIKACAĞINI NERDEN BİLİYORSUN'

Kılıçdaroğlu, dil sürçmesinden midir, bildiği ya da haber aldığı karanlık bir malumattan mıdır bilinmez 'orman yangını olacağını herkes biliyordu' diyerek itirafta bulunmuş. Kılıçdaroğlu, orman yangının çıkacağını nerden biliyorsun? Kim sana kripto mesaj gönderiyor?

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türk Ocakları'nın kuruluşunun 110'uncu yılında İslam Dünyasında Meseleler ve Çetin Yolları Sempozyumu'nda ne işi vardır? Biz bu hazin manzarayı nasıl okuyalım, neye yoralım, nasıl yorumlayalım? Davet ede ede hem de böylesi bir dönemde Kılıçdaroğlu mu davet edilmiştir? Bunu nasıl yaptınız.

Adaları silahlandıran Yunanistan'a itiraz etmeyenlerin Türkiye'yi yargılamaya da hakları yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir