Bahçeli: PKK Türkiye'den toprak almadan…

Bahçeli: PKK Türkiyeden toprak almadan…
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, PKK’nın Türkiye’den toprak almadan silah bırakmayacağını savunarak, “Öcalan’ın 10 maddelik ihanet metni Türkiye’nin mezarını kazmak, üniter milli devletin ve bin yıllık millet varlığının mahvı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kızılcahamam’da İl Başkanları Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Türkiye yıkım üstüne yıkım yaşamaktadır. Yenilgilerin en koyusu üzerimize devrilmekte, önümüzü kapatmaktadır. Ülkemiz hezimetten hezimete koşmaktadır. Devlet, millet, vatan, bayrak, varoluşumuzun tarihi ve kültürel mirasları linç edilmekte, sistemli bir operasyon geçirmektedir. Öyle bir duruma gelinmiştir ki, bugünkü Türkiye’yle 1919’lu yılların Türkiye’si neredeyse birebir örtüşmektedir. Milli mukavemetimizin temelleri dinamitlenirken, milli birliğimizin hisarları AKP-PKK ortaklığıyla delinmektedir” ifadesini kullandı.

“Türkiye’mizin belirsizlik girdabına sürüklendiği böylesi karanlık ve sancılı bir dönemde İl Başkanları Toplantımızı Kızılcahamam’da gerçekleştirmiş bulunuyoruz” diyen Bahçeli şöyle devam etti: “İki gün boyunca partimizin kongre ve seçim çalışmaları detaylı bir şekilde görüşülmüş, önümüzdeki siyasi süreç ve takvim ayrıntılarıyla değerlendirilmiştir. Gururla söyleyebilirim ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin dinamik, atılgan, gözü pek, çalışkan, azimli ve inanmış kadroları görev ve sorumluluklarının ziyadesiyle şuurundadır. Ülkemizin ve milletimizin ağır tahribatlarla karşı karşıya kaldığı son yıllarda Milliyetçi Hareket Partisi’ne olan ihtiyaç artık bütün gerçeği ortaya çıkmıştır. Şüphe yoktur ki milli konulardaki duruşumuz ve tavrımız çözülmeye çalışılan milli birlik ve kimliğin en önemli güvencesidir. Ve milli devlet yapımızın devamının en sağlam dayanağıdır. Şehadetlerle, kahramanlıklarla ve sıkıntılarla bugünlere taşınmış bu davanın şuurunda olduğunuzu biliyor ve siz değerli il başkanlarımıza samimiyetle güveniyorum.”

Milliyetçi-Ülkücü Hareket’in başarmaktan, iktidar olmaktan, insanımızın yüzünü güldürmekten başka seçeneği olmadığını unutmayınız ifadelerini kullanan Bahçeli," Uzak hedefleri kucaklamak, hayal gibi görülen ülkülerin peşinde koşmak ancak ve ancak gönlü, yüreği, vicdanı, ruhu, heyecanı ve şuuru büyük ülkü erlerinin harcıdır. Bu harç sizlerin mizaç ve ruh kökünüzde vardır, bu haysiyet sizlerin ve aziz dava arkadaşlarımın ortak unvan ve simgesidir. 7 Haziran’da Türkiye’nin yere çakılmasını istemeyen kim varsa kapımız açıktır. Milletine mensubiyeti, heyecanı aşan bir idrak haliyle benimseyen her vatandaşımıza, her insanımıza da gönlümüzde yer vardır.”

“Bizler durağan bir hayatın takipçisi değiliz” diyen Bahçeli şunları kaydetti: “Binlerce yılı göğüsleyerek yine binlerce yıllık bir geleceğe doğru yol alan millet varlığının devamını ve zaferini amaç edinmiş milliyetçi bir misyonun yaşayan aktif birer ferdiyiz. Türk milletinin hangi badirelerden geçtiğini biliyoruz. Devletini kaybeden milletlerin nasıl acıklı hallere düşüp yavaş yavaş dünya sahnesinden çekildiği, zaman içinde eridiği birçok örneğiyle meydandadır. Bugün Türkiye’yi milletine yabancılaşmış işbirlikçi bir Hükümet yönetmektedir. Bugün Türkiye’yi vatanını satmış, devletini zayıflatmış, topraklarını terk etmiş, bayrağını indirmiş, milletini bölmeye azmetmiş, ecdadın ruhuna kast etmiş bir sefiller grubu idare etmektedir. Milletin şeref ve itibarıyla alenen oynayan çürümüşler iktidardadır. Türk milleti, ölümlerden ölüm beğenmesi için vahim bir baskı ve istismar tezgahına sokulmuştur. Ülkenin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğü yakıcı ve yıkıcı bir tehdit ve zorbalık altındadır."

Bahçeli, "Çanakkale’de püskürtülenler AKP’ye nüfuz etmişlerdir. İmanın karşısına batılın küfür ve nefretiyle çıkan gafiller AKP’yle vücuda gelmişler, nitekim şer niyetleri uğruna tepe tepe kullanacakları bir dalalet yuvası, verimli bir hıyanet kaynağı bulmuşlardır. AKP’nin PKK’yla kurduğu ihanet, melanet ve rezalet ortaklığı tüm yönleriyle deşifre olmuştur. Dün, İstanbul Dolmabahçe Başbakanlık Ofisi’nde AKP-PKK bölücü şebekesi müşterek bir açıklama yapmıştır. İmralı canisinin hazırladığı, Kandil’deki terör şeflerinin onay verdiği 10 maddelik ihanet belgesi pişkince, arsızca, ahlaksızca; hatta hiçbir utanma, pişmanlık ve mahcubiyet hali gösterilmeden ilan edilmiştir. AKP, PKK’yla beraber kameraların karşısında haince şov yapmıştır. AKP’yle PKK’nın gayri meşru birlikteliği bölücülük nikahı kıyılmasıyla resmilik kazanmıştır."

Dolmabahçe’de Türk milleti inkar edilmiş, yok sayılmıştır. Dolmabahçe’de bölücü terör fermanını yayımlamıştır. Süleyman Şah Türbesi ve Saygı Karakolu’nu bırakarak kaçan, yetmedi yurt topraklarını havaya uçuran, yetmedi gerileye gerileye İmralı’nın kollarına düşen vatansızlar, PKK havarisi, PKK yandaşı, PKK yancılığında üst bir faza geçmişlerdir ifadeleri ile devam eden Bahçeli, "Şu kabusa bakınız ki, PKK iktidara ortak olmuş, hükümeti ele Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakan Yardımcısı, İçişleri Bakanı, AKP’nin bir grup başkanvekili ve bir kurumun müsteşarı PKK’nın maskarası haline gelmeyi izzet-i nefislerine nasıl sindirebilmişlerdir? sert ifadelerini kullanan Bahçeli, "7 Haziran’ın kazası, rövanşı, tehiri, ikamesi, telafisi yoktur. AKP-HDP sandığa gömülmezse, Türkiye gömülecektir. AKP-PKK bozgun yaşamazsa, Türkiye Cumhuriyeti rahmete kavuşacaktır. Yıkım yakındır, görünüz. Tehlike dibimizdedir, uyanık olunuz. Bölücülüğün kıvılcımları tüm yurdumuzu saracak ateşi körüklemek üzeredir. AKP-PKK seçim öncesi sanal bahar havasıyla 400 milletvekili çıkarıp despotu başkan yapmak için durmayacaktır. Oyun acımasızdır. Başkent Ankara’nın emanetlerini çiğnetmeyeceğiz. ‘Korkma’ diye başlayan İstiklal Marşımızdan başka yeni bir marş yazdırmayacak, ezanı susturmayacak, bayrağı indirmeyecek, vatanı böldürmeyeceğiz.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Türkiye’de Türklüğe savaş açanlarla amansız, çok etkin, çok yoğun, alan ve vatan savunan bir mücadele vereceğiz. İl başkanlarımıza çok iş düşmektedir. Ve ihanet defedilecekse bunun şeref payesi önce sizlerin olacaktır. Sizlerden temennim, yıkılması mukadder olan bu kötülük kervanına son darbeyi indirmek için her şeyi yapmanız, aklın, sağduyunun, vakarın ve demokrasinin yolundan hiç ayrılmamanızdır. Dedikodulara, sanal medya operasyonlarına, tezvirat ve tahrik dolu söylemlere geçit vermeyiniz. Bu düşüncelerle gideceğiniz yörelerde varlık ve hayat mücadelesi veren hemşerilerinize, değerli vatandaşlarımıza selamlarımı götürünüz. Rabbim bizleri kutlu yolculuğumuzda mahcup etmesin. Tekraren hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlıyor, her birinizi Cenab-ı Allah’a emanet ediyorum. Sağ olun, var olun. Ne mutlu türküm diyene.” dedi.

İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir