Bağış StandlarıBağışçılarını Bekliyor

Bağış StandlarıBağışçılarını Bekliyor
Türkiye Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından ilçenin çeşitli yerlerinde açılacak olan kurban bağışı standı hakkında, Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz vatandaşların bağış yapması konusunda çağrıda bulundu

Çarşamba İlçe Müftülüğü iş birliği ile ilçenin çeşitli yerlerinde vatandaşların kurban bağışı yapabilmeleri için açılacak olan stant hakkında çağrıda bulunarak, isteyen vatandaşların bağışlarını kabul ediyor.

'Gösterdiğiniz teveccühten dolayı sizleri kutluyorum'

Zübeyde Hanım Meydanı'nda, doğu ve batı yakada, Abdullahpaşa Meydanı'nda ve Rıdvanpaşa Camisi'nin önünde standların kurulduğunu söyleyen Çarşamba Müftüsü Osman Karagöz, "20 Temmuz itibarıyla ülkemizde ve İslam coğrafyasında Kurban Bayramı'nı idrak edeceğiz. Bizde Türkiye Diyanet Vakfı Çarşamba Şubesi olarak hazırlıklarımızı tamamladık ve siz değerli halkımızın vekaletle Kurban bağışlarına talip olduk. Standımızı müftülükte başlatmış olmakla beraber ilçemizin muhtelif yerlerinde, Zübeyde Hanım Meydanı'nda, doğu ve batı yakada, Abdullahpaşa Meydanı'nda ve Rıdvanpaşa Camisi'nin önünde standlarımız, Kurban Bayramı'na kadar devam edecek. Bu süre içerisinde yurt dışına kurban bağışı göndermek isteyenler 925 TL, yurt içine bağış yapmak isteyenler ise bin 125 TL yatırmak suretiyle gerek bankalara, gerek müftülüğümüze gelerek hizmet alabilecekler. Bu münasebetle ben, standımıza gösterdiğiniz teveccühten dolayı sizleri kutluyorum tebrik ediyorum. Vermiş olduğunuz kurbanlarınızın hayırlara vesile olmasını ve hiç tereddüt etmeden inşallah kurbanlarınız emin ellerde, arzu ettiğiniz ölçüde, fakir fukaraya ulaşacak. Tekrardan vermiş olduğunuz bağışların, yapmış olduğunuz bu güzel teveccühün hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ediyorum. 20 Temmuz'da idrak edeceğimiz Kurban Bayramı'mızı şimdiden dünya insanlığının barışına, ülkemizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını Yüce Allah'tan temenni ediyorum. Hepinize şimdiden sağlık, sıhhat ve afiyet huzurla Kurban Bayramı'na kavuşmanızı diliyorum." dedi.

Kurban Bağış Standları, Zübeyde Hanım Meydanı'nda, doğu ve batı yakada, Abdullahpaşa Meydanı'nda ve Rıdvanpaşa Camisi'nin önünde yerlerini almış olacak.

HABER: Yağmur AYAN - Büşra KOCATAŞ - Nurhan GÜZEL

bagis-standlari-bagiscilarini-bekliyor-(1).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber