BAĞIMSIZ ADAY USTA GAZETEMİZDE

BAĞIMSIZ ADAY USTA GAZETEMİZDE
Samsun Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Erhan Usta, Çarşamba ziyaretleri kapsamında gazetemize ziyarette bulundu.

Çarşamba ilçesine sabah saatlerinde başlayan kahvaltı programı ile ilçeye gelen Bağımsız Aday Erhan Usta, daha sonra Çarşamba Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulundu. Muhtarlar Derneği’nde mahalle muhtarları ile bir araya gelen Erhan Usta, bir süre muhtarlarla sohbet ederek, seçim sürecine ve sonrasına ilişkin önemli mesajlar verdi.

Buradakini ziyaretini tamamlayan Usta, daha sonra Çarşamba Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ziyarette bulundu. Başkan Musa Bala ve yönetim kurulu üyeleri ile ziyarette bir süre bilgi alışverişinde bulunan Bağımsız Aday Erhan Usta, Başkan Bala’ya nazik karşılaması nedeniyle şükranlarını sundu.

Oda ziyaretini de tamamlayan Usta, son olarak Haber Expres Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarette Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda Yeşilırmak Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Erol Şeker’e geçirdiği kaza nedeniyle geçmiş olsun dileklerini ileten Erhan Usta, Şeker ile kısa bir süre sohbet etti.

Yapılan sohbetin ardından Usta, diğer programlarına katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber