BAFRA’DA VAHŞET: ANNE VE KIZINI ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER!

BAFRA’DA VAHŞET: ANNE VE KIZINI ÖLDÜRESİYE DÖVDÜLER!
Samsun’un Bafra ilçesi, Şahinkaya Mahallesinde anne ve kızını öldüresiye dövdüler.

Olay  sabah saatlerinde Bafra’nın Şahinkaya Mahallesinde meydana geldi.İddiaya göre, Dursun Y. , Mustafa Y. Ve babaları Hasan Y. Aynı köyde yaşayan akrabaları Hacı Bayram Y. Eşi Meryem Y. Ve 15 yaşındaki kızları Ceren Y. Nin, önlerini keserek, balta ve sopalarla öldüresiye dövdüler.

YOL KESEN EŞKİYALAR
Bafra’nın Şahinkaya köyünde meydana gelen olayda edinilen bilgilere göre, traktörle tarladan dönen Hacı Bayram Y. , eşi Meryem Y. Ve kızları Ceren Y. Nin önlerini silahla ve tüfeklerle kesen ve baltalarla acımasızca öldüresiye vuran Dursun Y. Kardeşi Mustafa Y. Ve babaları Hasan Y.  serbest bırakıldılar. Kafasında yarıklar, kolunda kırıklar ve dikişler olan, vücutlarında balta ve sopa darp izleri bulunan mağdur aile olay sonrası Bafra Devlet Hastanesi Acil servisine ambulansla getirildi.

AİLE ŞİKÂYETÇİ OLDU
Edinilen bilgilere göre, Anneye ve kızına acımasızca şiddet uygulayan ve bu şiddeti görüp savunmaya çalışırken aile büyüğü olan Hacı Bayram Y.’yi de darp eden, sırtına baltayla vuran, ve sopayla kolunda çatlaklar oluşturan, gözü dönmüş aile Dursun, Mustafa ve babaları Hasan Y. Verdikleri ifade sonrası serbest bırakıldılar. Mağdur aile, kendilerini acımasızca darp eden kişilerden şikayetçi olarak, Bafra Kolay Jandarma Karakoluna ifade vermeye gittiler. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Köksal ÖNER
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş