Bafra’da KKYDP 13. Etap  tarıma dayalı yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı 

Bafra’da KKYDP 13. Etap  tarıma dayalı yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı 
Samsun’un Bafra İlçesinde  İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce,  Kırsal Kalkınma Destekleme Programları (KKYDP) kapsamında 13. Etap tarıma dayalı yatırımlar hakkında bilgilendirme yapıldı. 

  Samsun Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şubesi  İl Proje Yürütme Biriminden Fatma Kuğu, Bahadır Sağnak ve Gökay Özbucak tarafından 13. Etap tarıma dayalı yatırımların desteklenmesi kapsamında çiftlik faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik alt yapı sistemleri, tarımsal işletmelerin kapasite ve üretimiyle orantılı olarak  balıkçı barınaklarının modernizasyonu, mekanizasyon sistemleri, silaj ve balya makine başvuruları, arıcılık ve yaylacı yetiştiriciler için ekipmanlar, bitkisel üretime yönelik alt yapı yatırımları, çiftlikte üretilen ürünlerin işlenmesine yönelik yatırımlar, hayvansal üretim ve hayvancılık tesisi yönelik yatırımlar, tıbbi ve aromatik bitkilerin işletmesine yönelik yatırımlar hakkında slayt eşliğinde sunum yapıldı. Hibeye esas proje tutarı alt limit en az 50 bin lira, üst limitinde 500 bin lirayı geçmemek şartıyla proje tutarının yüzde 50’si hibe yoluyla destek verilecek. 
  Ziraat Odası toplantı salonunda yapılan toplantıya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Dursun, Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Ziraat Odası yönetim kurulu üyeleri ve üreticiler katıldı. 
İHA
                                         

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir