Bafra Mesaisi Başladı

Bafra Mesaisi Başladı
Çarşambaspor’da kamp döneminin ardından izinler sona erdi. Çalışmalara Adapark Tesislerinde devam edilirken BAL Liginin ilk haftasında karşılaşılacak olan Bafraspor maçı hazırlıkları da başladı

 

   Adapark Tesislerinde çalışmalarına hız veren Çarşambaspor BAL Liginin ilk haftasında deplasmanda karşılaşacakları Bafraspor maçının hazırlıklarını İbrahim Hancı nezaretinde yapmaya devam ediyor. Bir yandan da eksik bölgelere transfer görüşmeleri devam ediyor. Belirlenen bölgelere transfer yapacak Çarşambasporda ilk hedef kaliteli bir forvet olarak belirlediği bu transferin kısa bir sürede çözülmesi bekleniyor.

   Zorlu Bafraspor maçına hazırlanan Çarşambaspor’da futbolcuların hırslı çalışması Bafra maçı öncesi teknik heyeti sevindiriyor. Bu arada yönetim kurulu sık sık toplanarak BAL Ligin de Kulübün başkanlığına gelecek ismi belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Başkanlık için düşünülen isimlerle görüşen yönetim en kısa sürede başkanını da belirledikten sonra lige hazır ve görev dağılımı yapılmış bir şekilde başlamak istediği öğrenildi.

Haber-Foto: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber