BABA ALTAN’DAN ‘TABELA’ İSTEĞİ

BABA ALTAN’DAN ‘TABELA’ İSTEĞİ
Konya’da akrabalarının düğününden geri dönerken serinlemek için girdikleri gölette boğulan 3 kişiden biri olan Fatih Altan’ın Babası Cemil Altan yaşadıkları korkunç olayı anlattı

3 kişinin Konya’da Deştiğin sulama göletinde  boğulduğu olayda yaşadıklarını anlatan genç Fatih Altan’ın babası Cemil Altan (43), gölet çevresinde uyarı tabelasının bulunması gerektiğini, bu tür olayların yaşanmaması için önlem alınması gerektiğini söyledi.

Baba Cemil Altan (43), “Konya’ya düğünü gitmiştik geri dönüşte Doğanhisar mevkide bir gölette yüzmek istedik. Göle girmek için ailece karar verdik ve göle 4 kişi göle girdik. Ben ve 1 kişi sudan çıktık daha sonradan göletten bağırma sesleri yükseldi. Hızlı bir şekilde oraya geri döndük. Kardeşlerim benim oğlumu kurtarmak için kendi canlarını feda ettiler. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması için Girilmez tabelası olması gerekir. Bizler bu tabelayı görseydik, belki de o gölete girmeyecektir. Bu tür yerlerde uyarı tabelalarının bulunmalı. Yinede suç bizim. Bizim canımız yandı başkalarının canı yanmasın.” Şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber