Aziz Yıldırım'a sert eleştiriler

Aziz Yıldırıma sert eleştiriler
Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Aykut Kocaman ve futbolcular arasında yaşanan sorunlar hakkında konuştu, Aziz Yıldırım'ı eleştirdi...

 

Kutlualp'in TV8'e Telegol programına verdiği röportajdan satırbaşları şöyle:

Alex'in heykelinin dikilmesi tek kelimeyle vefadır. İsmimi zikretmesi beni çok mutlu etti. Alex'i gittim ben getirdim ama Fenerbahçe'de kim ne yaparsa taraftarın gücüyle, yönetimin yetkisiyle yapar. 25 milyonun efsane demesi efane yapmıştır Alex'i. 1 sene evvel dikilecekti, 3 Temmuz'un araya girmesi nedeniyle ertelendi. Başkan 'dikilmeseydi daha iyiydi' diye düşünebilir.

Alex-Kocaman krizi fazla büyütüldü. Bakanla birlikte kapalı kapılar arasında çözseydi sorun olmazdı. Sorun çözülür ama çatlaklar kalır.

Başkan tek başına değildir. Fevri hareketi olabilir ama yanındakilerin onu durdurması gerekir. Anonstan pişman olmuştur, ızdırap duyuyor olabilir. Yöneticiler ikna etmeliydi. Ben yönetici olsam yapmayın derdim, ama dinler miydi? Yöneticinin biri başkanı talimatı, böyle yapmayın diyebilirdi.

İtişli kakışlı bir davranıştan dolayı Emre gönderildi. Başkan hocayla futbolcu arasında tercih yapmış. Aykut Kocaman'ı tercih etmesi doğaldır. Yoksa her futbolcu sorun çıkardığında hocayı göndermek zorunda kalırsınız.

Fenerbahçe Ahmet'e Mehmet'e bağımlı değildir. Yargıtay onaması olursa Fenerbahçe seçime gider. Seçilme yetkisi olanlar seçime girer. Belki zihniyet devirimi olur, kavgacı olmayan zihniyetler gelir.

Başkan 2007'de Avrupa'da final dedi, olmadı. 3 sene şampiyonluk dedi, olmadı. Şampiyonlar Ligi'ne katılmadığımız son sezon dedi, olmadı. Fenerbahçe'de demokrasi yok. Demokrasinin olduğu yerde muhalefet vardır. Muhalefet düşman görülüyor ihraç ediliyorsa batı anlamında demokrasi yoktur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir