AZİMLE, HIRSLA ‘SOMA’ MESAİSİ!

AZİMLE, HIRSLA ‘SOMA’ MESAİSİ!
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele veren Çarşambaspor,Perşembe günü sahasında konuk edeceği Lider Somaspor maçının hazırlıklarına başladı.

TFF 3. Lig 3. Grup'ta ter döken Yeşil- Beyazlı ekip, sahasında konuk edeceği Somaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Adapark Tesislerinde yaptığı idmanlarla Lider Somaspormaçına kilitlenen Çarşambapor’da olağanüstü bir azim ve hırsla hazırlıklarınısürdürüyor.

Başkan Yıldırım yakından takip ediyor!
Adapark Tesisleri’nde Teknik Direktör Kenan Yelek yönetiminde gerçekleştirilen idman çalışmalarını inceleyen Çarşambaspor Kulüp Başkanı Özkan Yıldırım, kritik maç öncesi takım oyununu ve oyuncuların formlarını takip ediyor. Önemli bir sınav verilecek Soma maçına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Yıldırım, takımın bu maça konsantre olduğunu aktardı.

‘Bizi buraya kadar bu takımın çocukları getirdi’

Yeşil beyazlı takımın başkanı Özkan Yıldırım, “Bizim için final havasında olan bir maça çıkacağız. Ligin lideriyle oynayacağız. Futbolcularımızın hem yanında oluyoruz hem de yakından takip ediyoruz. Tam konsantreli bir şekilde hazırlanıyorlar. Azim ve hırsla çalışıyorlar. Takımda güzel bir birlik ve beraberlik var. Çarşamba’ya 3 puan hediye etmek için yüreklerini koyup mücadele ederek bu maçı alacaklarına inanıyorum. Sonuçta bizi buraya kadar bu takımın çocukları getirdi. Teknik ekip ve oyuncularımıza güvenimiz tam.” dedi.

‘Takım Toparlandı’
Lider takım Somaspor ile karşılaşacakları maçta oynayamayacak olan futbolculardan bahseden Başkan Yıldırım, “Sakat oyuncumuz Aykut ve kart cezalısı Erhan, bu maçta oynayamayacaklar. Büyük bir oranda takım toparlandı. Cezalı ve sakat oyuncularımızın çoğu geriye döndü.” şeklinde konuştu.

Yeşil beyazlı ekip, Perşembe günü kendi sahasında konuk edeceği Somaspor ile Çarşamba Şehir Stadyumu’nda saat 14.00’da karşılaşacaklar.

HABER: Büşra KOCATAŞ – Yağmur AYAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor