Ayvacık’ta Spor Salonuna başlanıyor

Ayvacık’ta Spor Salonuna başlanıyor
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın talimatıyla, Ayvacık İlçesinde yapımına başlanan Spor Salonu çalışmasına Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ilk çalışmasını başlattı

 

HABER – FOTO: Nurhan GÜZEL

Ayvacık Belediye Başkanı Belur tarafından başlatılan çalışma kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ekipleri yer tahsisi çalışması ve teknik bilgi almak için Belediye Başkanı Belur’u makamında ziyaret ettiler. Proje hakkında karşılıklı bilgi alışverişi yapılmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ekipleri, Belediye Başkan Mustafa Belur ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Köse ile birlikte spor salonunun inşa edilmesi için uygun görülen muhtelif yerleri incelediler.

Ayvacık’ta Milli Sporcular yetiştirmek istiyoruz diyen Belediye Başkanı Mustafa Belur, "Ayvacıklı öğrencilerimiz sınırlı imkanlar ile il bazında ve ulusal çapta ciddi dereceler elde etmeye başladı. Bizde Sayın Bakanımız Suat Kılıç’ın desteği ile gençlerimizin ihtiyacı olan kapalı spor salonunu inşa etmek için başlatılan çalışmalara destek oluyoruz. Ayvacıklı gençlerimiz yakın zamanda spor salonuna kavuşacaktır" şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber