Ayvacık’ta Öğrencilerin Karne Sevinci

Ayvacık’ta Öğrencilerin Karne Sevinci
Ayvacık İlçesi’nde okulların ilk döneminin sona ermesiyle birlikte ilk,orta ve lise kademesinde ki öğrenciler karnelerini aldılar. Hasan Uğurlu İlkokulu’nda gerçekleşen karne dağıtımına Belediye Başkanı Mustafa Belur’da katıldı.

Ayvacık İlçesi’nde okulların yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte öğrenciler karnelerini aldı. Karne dağıtımı için İlçede bulunan Hasan Uğurlu İlkokulu’na giden Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, öğrencilere tek tek karnelerini verdi. Karnelerini alan öğrenciler Başkan Belur ve beraberindekilere teşekkür ettiler.  Başkan Mustafa Belur, ilçede öğrenim gören tüm öğrencilere başarılar dileyerek öğretmenlerinin tavsiyelerine uymalarını ve iyi bir tatil geçirmelerini diledi.

Hasan Uğurlu İlkokulu’nda gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Mustafa Belur’un yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Güler, belediye personeli ve okul müdürü de katıldı.
Velilerin elleriyle yapmış oldukları pasta börek ikramlarının ardından İlk kez aldıkları karneleri Belediye Başkanının elinden alan çocuklar Belur’a teşekkür ettiler.

yi.20150125094732.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber