Ayvacık’ta Nadide Sultan Konseri

Ayvacık’ta Nadide Sultan Konseri
Ayvacık Kaymakamlığı ve Ayvacık Belediyesinin ortaklaşa düzenlemiş olduğu Dünya Kadınlar Günü’ne özel Nadide Sultan konseri Ayvacık İlçesi Güler Düğün Salonunda coşku ile kutlandı

Konsere başta İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca eşi Eda Kuruca, İlçe Belediye Başkanı Mustafa Belur, eşi Aynur Belur, Belediye Meclis Üyeleri, Sosyal Medyada Yılın Öğretmeni seçilen Nurten Akkuş ve çok sayıda Ayvacıklı kadınlar katıldı.

FOTO-GALERİ İÇİN TIKLAYIN...

8 Mart sabahı Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlenen konser için Ayvacık İlçesine gelen ünlü sanatçı Nadide Sultan dansçıları ile birlikte sahne aldı. Açılış konuşmasını Belediye Başkanı Mustafa Belur yaptı. Başkan Belur ’’ Kadının inancımızda ifade edildiği gibi bir emanet olduğunu bilmemiz gerekir. Kadın asil bir varlıktır. ’Cennet Annelerin ayakları altındadır.’’ Bütün şairlerimiz, yazarlarımız kadının asilliğini işlemişler. Bu vesile ile başta eşim ve Ayvacıklı kadınlar olmak üzere Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ Dedi.

    Belediye Başkanının ardından İlçe Kaymakamı Can Kazım KURUCA günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. “Kadınlarımız sonsuz sevgi ile yetiştirdikleri nesillerle geleceğimizin şekillendirilmesinde önemli rol oynamaktadırlar. Anadolu kadını ülkesinin çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmasında üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmıştır. Nezaketleri ve zarafetleri ile toplumların güler yüzü olan kadınlarımızın başta eşim olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.’’ Dedi.

      Yoğun katılımın olduğu konser oldukça keyifliydi. Dansçıları ile birlikte geceyi renklendiren ünlü sanatçı  Nadide Sultan ’’ Ayvacık’ı ve Ayvacık insanın samimiyetini, sıcaklığını çok sevdim kendimi bu güzel İlçeye Sizin deyiminizle Saklı Cennet Ayvacık’a hiç yabancı hissetmiyorum, burada olmaktan gerçek anlamda mutluyum, beni siz değerli Ayvacık kadınları ile buluşturan sn. Belediye Başkanım Mustafa Belur’a çok teşekkür ederim. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü yürekten kutluyorum, kadına şiddete hayır diyerek bu kutsal varlıklara kalkan eller kırılsın diyorum.’’ Dedi.
 Konser boyunca konsere katılan kadınlarla samimi tavırlar sergileyen ünlü sanatçı Nadide Sultan en güzel şarkılarını ard arda seslendirirken şarkılarının bazı bölümlerinde Ayvacıklı kadınlarla düet yaptı. Günün anlamını taşıyan kadınların ünlü sanatçıya sarkıllarında coşkulu bir şekilde eşlik etmelerinden mutlulukları belli oluyordu.

    Yaklaşık 2 saat süren konserin ardından ünlü sanatçı ve beraberindekiler, Belediye Başkanı Mustafa Belur'un misafirperverliğinde akşam yemeği için Ayvacık İlçesi Legend Otele gittiler. Oldukça sıcak ve bol sohbetli gecen yemekte Başkan Belur ünlü sanatçıya teşekkür ederek İlçemizde kendisini tekrar görmekten mutluluk duyacağını belirtti. Ünlü sanatçı Nadide Sultan Başkan Belur’a, eşi Aynur Belur’a,Ayvacık Belediye Meclis Üyelerine ve Ayvacık halkına ilgi ve alakalarından dolayı memnun kaldığını ve çok teşekkür ettiğini belirtti. Yenilen akşam yemeğinin ardından ünlü sanatçı ilçeden ayrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber