Ayvacık’ta Halil Kalaycı Sevinci

Ayvacık’ta Halil Kalaycı Sevinci
AK Parti Ayvacık Belediye Başkan Adayı Halil Kalaycı, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nden zaferle çıkması sonrası, partililer yeni Başkan Kalaycı’yı omuzlarda taşıdı

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi’nde AK Parti’nin Ayvacık Belediye Başkan Adayı olan Halil Kalaycı, ilçede kurulan 65 sandıkta oy kullanan 15 bin 316 seçmenin, 10 bin 695’ini alarak İlçenin yeni Belediye Başkanı oldu. Sandıkların tamamının açıldığı ve sayım işlemlerinin tamamlandığı Ayvacık’ta Başkan Kalaycı, en yakın rakibi olan Büyük Birlik Partisi Ayvacık Belediye Başkan Adayı Ertan Avcı’ya %49’luk bir fark attı.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte ilçede partililer büyük sevinç ve coşku yaşadı. Başkan seçilen Kalaycı, vatandaşlara teşekkür ederek, “Ayvacık için yüreğimizde aşk var. Bugün "Bismillah" deyip yola çıkıyoruz. Bizi yanlız bırakmayan tüm ayvacık halkımıza sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Sefer bizden zafer Allah’tan. Belediye işi, gönül işi diyerek çıktığımız bu yolda rabbim yar ve yardımcımız olsun.” ifadelerini kullandı.

Kalaycı, bir süre vatandaşlar tarafından omuzlarda taşındı. Halil Kalaycı, mazbatasını almasıyla birlikte görevi Mustafa Belur’dan devralacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Yerel Haber