AYVACIK’TA CİNAYET : 1 ÖLÜ, 1 YARALI

AYVACIK’TA CİNAYET : 1 ÖLÜ, 1 YARALI
Ayvacık İlçesi’nde silahlı saldırıya uğrayan 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, Ayvacık ilçesinin Soğukpınar Mahallesi Kızılelma mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan Yaşar Kalaycı (43) ve amcasının oğlu Mustafa Kalaycı yaralandı. Yaralılar, Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan 4 çocuk babası Yaşar Kalaycı, 112 Acil Servis ekiplerine ait ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İçinde bulunduğu ambulansta durumu daha da ağırlaşan Yaşar Kalaycı, Canik ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalaycı, özel hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti. Yaşar Kalaycı'nın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.


OLAYIN SIR PERDESİ!  

 Samsun'da kocasını tabancayla vurarak öldüren şahsı oğlu ile birlikte silahla yaralayan kadın gözaltına alındı.  Olay, Ayvacık ilçesinin Soğukpınar Mahallesi Kızılelma mevkisinde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan Yaşar Kalaycı (43) ile amcasının oğlu Mustafa Kalaycı (32) arasında arazide yol geçme anlaşmazlığı yüzünden kavga çıktı. İddiaya göre, Mustafa Kalaycı tabancayla ateş açarak Yaşar Kalaycı'yı yaraladı. Bu sırada Yaşar Kalaycı'nın eşi Fatma Kalaycı ve 15 yaşındaki oğlu A.C.K., eve giderek silah aldılar. Fatma Kalaycı tabancayla, oğlu A.C.K. ise tüfekle Mustafa Kalaycı'ya ateş açarak yaraladılar. Her iki yaralı da Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan 4 çocuk babası Yaşar Kalaycı, 112 Acil Servis ekiplerine ait ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. İçinde bulunduğu ambulansta durumu daha da ağırlaşan Yaşar Kalaycı, Canik ilçesindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Kalaycı, özel hastanenin acil servisinde hayatını kaybetti. Yaşar Kalaycı'nın cenazesi otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Oğlu ile birlikte dün akşam eşinin otopsisi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Fatma Kalaycı ve oğlu A.C.K., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri tarafından hastanede gözaltına alınarak, Ayvacık İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Asayiş