Ayvacık’ta “Camii Hayatın Merkezidir” Projesi

Ayvacık’ta “Camii Hayatın Merkezidir” Projesi
Ayvacık İlçe Müftülüğü tarafından geliştirilen ‘Camii Hayatın Merkezidir’ projesi kapsamında toplantı gerçekleştirildi.

Ayvacık Müftülüğü tarafından yürütülen “Camii Hayatın Merkezidir” projesi kapsamında toplantı gerçekleştirildi. Düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Müftü Vekili Hayati Akyüz ve din görevlileri katıldılar.

Projede, din görevlilerinin gerek cami içinde ve cami dışında yaptığı çalışmalar, 18 ayrı çalışma alanından oluşan proje ile din görevlilerinin görev yaptığı bölgelerde daha başarılı ve aktif olabilmelerini sağlamak, toplumun karşısına aktif başarılı ve sevilen bir din görevlisi hazırlamak suretiyle topluma islamı sevdirmek ve toplum huzurunu sağlamak, sosyal yaşam içinde ibadeti, güzel ahlakı, insanca davranmayı sadece ibadethanelerle sınırlandırmayıp yaşamın her anında olduğu bilincini ve farkındalığını temin ederek camileri hayatın merkezi haline getirmek hedeflendiği belirtildi.

Ayvacık İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Müftülüğünün tüm personeliyle sosyal projelere son derece önem veren bir kurum olduğunu belirterek, uygulanan bu projede de başarılı olmaları dilek ve temennilerinde bulunarak toplantıdan ayrıldı.

ayvacik’ta-“camii-hayatin-merkezidir”-projesi-(2).jpgayvacik’ta-“camii-hayatin-merkezidir”-projesi-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber