Ayvacık’ta Anneler Unutulmadı!

Ayvacık’ta Anneler Unutulmadı!
11 Mayıs Anneler Günü münasebetiyle Ayvacık’ta Kadın, Kültür ve Doğal Yaşam Merkezinde program düzenlendi.

Ayvacık Belediyesi 11 Mayıs Anneler Günü Münasebetiyle, anneleri bir araya getirdi. Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un eşi Aynur Belur’un önderliğinde gerçekleştirilen Anneler Günü kutlama programı etkinliğinde sabah kahvaltısı düzenlendi.

Düzenlenen programa ilçedeki bayanların ilgisi oldukça yoğundu. Duygusal anların yaşandığı programda anne sevgisinin bambaşka bir duygu olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Belur’un eşi Aynur Belur, ''İnsanlık tarihinin sevgiyle, barışla geçmesinin en büyük temennilerinden biridir anne. Anne toplumda değişilmez bir değeri temsil eder. Dünya sıkıntılarına aldırış etmeden çilesiyle, alın teri ile korkusu, şefkati, sevgisi ve fedakarlığı ile saçını süpürge etmiş her annenin ellerinden öpüyorum. Bu mukaddes güzelliğin esiri her evladın anne şefkatine nail olmasını diler, tüm annelerin Anneler Gününü kutlarım.'' Diye konuştu.

Programı dolayısı ile il dışında olan ve etkinliğe katılamayan Belediye Başkanı Mustafa Belur ''Programa katılamadığımdan dolayı çok üzgünüm. Her ne kadar annelik duygularını anlıyoruz destekte tam olarak anlayabileceğimizi sanmıyorum. Bizim sizin için yapabileceğimiz en önemli şey katkı sunmak, destek olmak. Bir baba olarak evlatlarınızın değerinizi bilmesini diliyorum. Saygı ve hürmetlerimi sunuyor bu vesile ile Anneler Gününüzü kutluyorum.'' Dedi.

Oldukça sıcak bir ortamda geçen kahvaltı yemeğinin ardından Başkan Belur’un küçük kızı Doğa Belur’un programa katılan annelere ayrı ayrı hediyeler vermesinin ardından program sona erdi.

ayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(1).jpgayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(2).jpgayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(3).jpgayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(4).jpgayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(6).jpgayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(7).jpgayvacik’ta-anneler-unutulmadi!-(8).jpg
HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL –Kenan GÜN 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber