Ayvacık’ta Ali Duman Güven Tazeledi

Ayvacık’ta Ali Duman Güven Tazeledi
Milliyetçi Hareket Partisi Ayvacık İlçe Başkanlığı’nda yapılan kongrede mevcut başkan Ali Duman ile devam edildi

Ayvacık İlçesi Ziraat Odası Başkanlığı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye MHP Samsun Milletvekili Dr. Cemalettin Şimşek,MHP İl Başkanı Şaban Kılıç, Ayvacık Kurucu Belediye Başkanı Erkan Avcı, Kızılay Samsun Şube Başkanı Mustafa Keskin,Çarşamba MHP İlçe Başkanı Süleyman Akdemir ve partililer katıldı.

Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek kongrede yaptığı konuşmada, AKP hükümetinin insanlara dağıtığı kömür ve gıda yardımıyla övündüğünü oysaki bu durumun halkı sadaka toplumu haline getirdiğini MHP iktidarı döneminde dilenen değil üreten Türkiye’ye kavuşulacağını iş adamlarına yazılı ve görsel basına yapılan baskıların demokrasiyle bağdaşmadığını iç ve dış politikada Türkiye’yi iyi idare edemedikleri İmralı da ki bebek katilinin çizmiş olduğu yol haritasına mahkum olduklarını söyledi.

İlçe Başkanı Ali Duman yaptığı konuşmada, Ülkücülerin birbirinin rakibi değil ancak refiki olacağını 7 Haziran seçimlerinde Ayvacık ilçesinde MHP’nin birinci parti olacağını yerel seçimlerde almış olduğumuz sonuçların bunun bir örneği olduğunu ve birlik beraberlik mesajı verdi.

Yeniden başkan seçilen Mevcut Başkan Ali Duman’ın yönetim kurulu listesi şu şekilde oluştu;
Ali Duman,Ali Seven,Yılmaz Yazıcı,Orhan Gökçe,İsa Balcı,Sezai Polat,Bayram Seven,Aslan Atmaca,Yasin Balcı, Ali Yazıcı,Mustafa Seven,Kenan Aşır,Necdet Zengin,Aydın Kaymak,Erdal Avcı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber