AYVACIK'TA 3 BİN KİŞİLİK İFTAR

AYVACIKTA 3 BİN KİŞİLİK İFTAR
Ayvacık’ta yaklaşık 3000 kişinin katılımıyla coşkulu bir iftar programı gerçekleşti.

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın organize ettiği toplu iftar yemeği, doğal güzellikleriyle ünlü ilçenin Karavan Parkı’nda yapıldı. İlçe halkının büyük ilgi gösterdiği baraj gölü kenarındaki iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Muharrem Göksel, Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Nihat Soğuk, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kızılkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe ile çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İftar öncesinde vatandaşlara ‘Hoş Geldiniz’ diyerek ayaküstü sohbet eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, iftarın ardından da Ayvacıklılara hitap etti. Komşu İslam ülkelerindeki iç savaş nedeniyle Ramazan’ın hakkıyla eda edilemediğini hatırlatan Başkan Yılmaz, Türkiye’de ise mutlu ve huzurlu bir Ramazan ayı yaşandığına dikkat çekti. Hava sıcaklığının normalin altında seyretmesinin de büyük bir lütuf olduğunun altını çizdi.

İlçe halkının Ramazan’ını ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, ‘’Sevgili Ayvacıklı hemşerilerim. Hepinizin Ramazan’ı mübarek olsun. Güzel bir iftar sofrasında Ramazan’ın ruhuna uygun adeta bir Halil İbrahim sofrası gibi bir güzellik ortaya koymuşsunuz. Katıldığınız için Allah sizden razı olsun. Allah bize güzel günler yaşatıyor. Allah en kötü günlerimizi böyle yapsın. Çocuklarımızla sağlık sıhhat içinde nice Ramazanlar geçirmeyi temenni ediyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Çok şükür ki ülkemizde mutlu ve huzurlu bir Ramazan ayı yaşıyoruz.  Temmuz ayı çok sıcak olur ama ramazan serin geçiyor. Allah ağzımızın tadını bozmasın. ‘’ diye konuştu.

“Türkiye güzel günlere doğru ilerliyor”

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Başkan Yılmaz, ‘’ Geçen hafta Başbakanımızı çok güzel bir etkinlik ve kalabalıkla karşıladık. Birlikte iftar yapıp ertesi gün programlarla Erzurum’a uğurladık. Türkiye güzel günlere doğru ilerliyor. İnşallah 10 Ağustos’ta hepinizin bildiği gibi Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakanımızı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğiz. 1. turda Türkiye halkı, ilk defa kendi Cumhurbaşkanı’nı kendisi direk oylarıyla seçecek.’’ şeklinde konuştu.

Yeşilırmak üzerine kurulmuş, Suat Uğurlu Barajı’nın iki kısma ayırdığı doğal güzelliklere sahip ilçede turizmi geliştireceklerine de değinen Başkan Yusuf Ziya Yılmaz,  gölde gezinti yapabilmek amacıyla yaptırdıkları tekneyi 1 ay sonra suya indireceklerini açıkladı. Başkan Yılmaz, Eynel köprüsüne yakın kısımda yaptırdıkları iskelede de incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, daha sonra da ilçe çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur ’’ Ak Parti İl Başkanlığı ve Büyükşehir belediyemizin koordine ettiği bu programa başta Yusuf Başkanım olmak üzere tüm protokol ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bunun gibi toplantı ve merasimlerde daha sık bir araya gelmek dileğiyle herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’’ dedi.

ayvacik-1.jpg

ayvacik-2.jpg

ayvacik-3.jpg

ayvacik4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber