Ayvacık’ın Evlatları Göreve Hazır

Ayvacık’ın Evlatları Göreve Hazır
Bartın Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliğinden mezun Mevlüt Yazıcı, kardeşi 19 Mayıs Üniversitesi Spor Yöneticiliği mezunu Mustafa Yazıcı ve arkadaşı Emrah Erözbek Belediye Başkanı Belur’u makamında ziyaret ettiler.

Ayvacık’lı olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Mustafa Yazıcı, Belediye Başkanı Mustafa Belur’un ‘’Saklı Cennet artık gizli kalmayacak’’ sözlerinden duydukları memnuniyeti bildirmek üzere yaptıkları ziyarette, ilçemizin orman ve doğa çeşitliliği bakımından büyük bir zenginliğe sahip olduğuna değindiler. İlçemizin orman ve doğal güzelliklerini tanıtma ve araştırma bakımından yapılabilecek çalışmalara, spor alanında ilçemizi daha ileri bir mevkiye taşımakta ve ilçemizde yapılacak olan ve yapılması planlanan park bahçe güzelleştirme çalışmalarında ihtiyaç duyulması halinde üzerlerine düşecek olan görevi seve seve yerine getireceklerini söylediler. Görüşme sonrasında Orman Endüstri Mühendisi Mevlüt Yazıcı Başkanımıza ahşap kabartma sanatıyla yapılan tablo hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Başkan Mustafa Belur, “Ayvacık’ımızdan çıkıp belirli bir mevkii sahibi olan ve yine Ayvacık için birşeyler yapmaya gönüllü olan ve ziyaretime gelen arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. İlçemize hizmet verme aşkı olan genç bir nesil olmasından dolayı oldukça memnunum. Orman Mühendisi Mevlüt kardeşime de bana hediye ettiği bu güzel eserden dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

HABER: Nurhan GÜZEL 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber