“AYVACIK'A YİĞİT’TEN BAŞKASI HARAM!”

“AYVACIK'A YİĞİT’TEN BAŞKASI HARAM!”
Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden istifa ederek AK Parti'den Ayvacık Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan İsmail Yiğit'in adaylık müjdesini bekleyen ilçe halkı “AYVACIK YİĞİT’İNE HAZIR” diyerek gelecek habere kilitlendi.

“HİZMETLERİN PROJELERİ DE HAZIR”

Görev yaptığı tüm Okullarda çevre düzenlemesi ve bina tamiratlarının yanı sıra bulunduğu okullar da ki tüm velilerle çok iyi ve koordineli çalışmasının yanı sıra özellikle görev yaptığı Ayvacık İlçesinin ulaşımı zor ve yıllardır hizmet alamamış atıl duruma düşmek üzere okulların tadilatı ve tamiratları ile dikkat çekmişti. İlçede eğitim seviyesini bir yılda yukarılara çıkartarak herkesin beğenisini kazanarak halkın sevgilisi olan eski Ayvacık İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yiğit, aday adaylığı süresince de boş durmadı ve muhtemel Başkan adaylığı olursa kazanmasına kesin gözle bakarak yapılacak hizmetlerin projelerini de hazırladığı öğrenildi.

ismail.jpg

iso-muhtar.jpg

“İHTİYAÇLAR, ÇÖZÜMÜ VE KAYNAK KONUŞULDU”
Aday adaylığını açıklaması ile İlçe de hemen girmediği iş yeri ve gezmediği sokak mahalle bırakmayan İsmail Yiğit, İlçe de hizmet veren ve halkın hizmet alması için ilk adım olan sorun ve sıkıntılarının ilk bilgi noktası olan İlçe muhtarlar Dernek Başkanlığını ziyaret etti. Özellikle ulaşımı zor olan ve yol başta olmak üzere elektrik ve su sorunu yaşadığı öğrenilen tüm mahallelerin ihtiyaçlarının çözümü ve kaynak bulunması adına çalışmaları muhtarlara da aktararak büyük destek aldığı öğrenildi.

TARIM, FINDIK VE ÇÖZÜMLER HAZIR”
Yine ziyaretlerini gerçekleştirdiği ve ilçenin geçim kaynakları arasında ilk sırada olan ilçede ki tarımla uğraşan çiftçilerin sorun ve sıkıntılarını da yakından dinledi. Tarım alanında özellikle fındık üretimi olduğu bilindiği için fındık üreticilerinin TMO gibi sorun ve sıkıntılarını bildiklerini ve depo konusu başta olmak üzere hemen her sorunun çözümü için hep birlikte el ele çalışacaklarını dile getirdi.

Belediye Başkan Aday adayı İsmail Yiğit, ziyaretlerde dile getirdiği şekli ile Bizim Ayvacık aşkımız elbette ki Belediye Başkanlığı ile sınırlı veya geçerli değil. Biz bir önce ki Başkanımız Halil Kalaycı ile hem meslektaş olduklarını hem de yakın dost olduklarını belirterek kendisi bir dönem daha başkanlık adaylığını düşünmediğini çevresi ile ilçe halkına açıklaması nedeni ile görevimden istifa ederek bu alanda meslektaşımın bıraktığı bayrağı alarak daha iyi ve fazla hizmet için yola çıktık.


“AYVACIK’I KARANLIK TÜNELDE Kİ ARAÇ GİBİ”
Bizim derdimiz kimseyi karalamak, ötelemek değil. Kim bu ilçe için taş üstüne taş koydu ise minnettarız. Ama Ayvacık’ı karanlık tünelde bırakılmış araç gibi, kaderine terk edilmiş ilçe konumundan çıkartmak adına, Çarşamba girişinden alın nerede ise yarım asır olan inşaatı tamamlanmak bilmeyen ancak ilçeyi acil aydınlığa çıkartmak için Taşova, Erbaa karayolu bağlantısının bitirilmesi ve ilçenin göç veren değil göç alan konuma gelmesi adına çalışacağız.

iso1.jpg

iso2.jpg

iso4.jpg

iso5kadin.jpg

“SAKLI CENNET ADININ HAKKINI VERECEĞİZ”
Ayvacık, gelişmiş modern çoğu il ve ilçelerden aşağı kalan değil daha fazlası olan bir ilçe ama bir türlü yönetimsel eksiklikler nedeni ile bitirilemeyen çalışmalar nedeni ile yıllardır kaderine terk edilen ender ilçelerden birisi konumunda. Bizler doğa, dağ, su turizmden alın, tarıma her alanda gözde ve adını koyduğumuz “Saklı Cennet” adının hakkını vererek cennet ilçemizi karanlıktan aydınlığa çıkartacağımıza halkımız inanmış durumdadır. Şimdi tek geriye kalan AK Parti Genel Merkezimizin ve adaylığımızı belirleyecek olan yöneticilerimizin kararına. Halkımız karar verdi son kararı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“İLÇEYE YİĞİT’TEN BAŞKASI HARAM"
İlçe merkezinde yaşayan vatandaşlar ise, “Kaç Başkan denedik hemen hepsi ilk geldiklerinde iyi başladılar ama sonu çok kötü oldu. Hepsi güzel başlayıp bir türlü sonunu bir türlü getiremediler. Bu vesile ile Yiğit hocamızın Eğitimde yaptığı mükemmel çalışmaları ve sonuçlarını gördük. İlçemize geldiği andan itibaren okullarımızda eğitim kalitesi çocuklarımızın yukarılara çıktı. Çocuklarımız eğitimi severek devam ettiklerini gördük, görüyoruz. Ayrıca eğitim verilen tüm binalarda kaliteli çalışmalar Yiğit Başkana olan güvenimizin garantisi konumunda. Bu nedenle artık Ayvacık Yiğit Başkan bekliyor. Başkası bu ilçeye haram” şeklinde sonuna kadar desteklediklerini dile getirdiler.

iso11-001.jpg

iso666-001.jpgisoo-001.jpgisoo34-001.jpg

isoooooo.jpg

isotoplu.jpg

HABER- FOTO: Ünal DALDAL

Kaynak:Ünal Daldal

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir