Ayvacık'a peş peşe eğitim yuvası

Ayvacıka peş peşe eğitim yuvası
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Ayvacık İlçesi'ne imam hatip ortaokulu ve imam hatip lisesi yapılması için başlatılan çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi

 

HABER-FOTO: Ayhan GONCA
 
AK Parti Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Samsun'un Ayvacık İlçesi'ne 8 derslikli imam hatip ortaokulu ve 18 derslikli imam hatip lisesi yapılması için başlatılan çalışmaların hızla sürdüğünü belirtti. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Melih Erdem, İl Genel Sekreter Yardımcısı Köksal Aydın, SGK İl Müdürü Selami Göz, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Ayvacık İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Enver Yürük ve ilgili kişililerle Ayvacık EÜAŞ Tesisleri'nde bir toplantı gerçekleştirdi. Tesis içerisinde yapılması planlanan okulların projeleriyle ilgili son şekillerin verilmeye çalışıldığı toplantının ardından, söz konusu alanda incelemelerde bulunuldu. 
 
Yapılması planlanan okulların tamamen hayırsever desteğiyle olacağına dikkati çeken Cemal Yılmaz Demir, "Bir süredir yer ve proje gibi konularına yoğunlaştığımız okulların yakın zaman içerisinde protokolünü imzalayacağız. Arsa tahsis işlemleri yapıldı. Arsanın şekline uyacak şekilde okulları daha verimli nasıl kullanırız bunun çalışmaları yapılıyor. İnanıyorum ki bir kaç ay sonra protokol ve temel atmasını gerçekleştirmeyi düşündüğümüz bu okulları Ayvacıklılar sahiplenir. İşadamı, esnaf ve vatandaşlarımız bu proje için bir tuğla koymayı hedeflemeli. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi. 
Yapılan toplantının ardından Milletvekili Demir ve beraberindekiler arsa üzerinde incelemelerde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz