Ayvacık ZOB, Denizbank’la sözleşme imzaladı

Ayvacık ZOB, Denizbank’la sözleşme imzaladı
Ayvacık Ziraat Odası ve Denizbank Çarşamba Şubesi arasında 3 yıllık sözleşme imzalandı

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL- Kenan GÜN

İmza törenine Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı, Ayvacık Muhtarlar Derneği Başkanı Selami Şencan, Kızılay Şube Başkanı Ali Seven, Tarım Kredi Kooperatifi Ayvacık Şube Başkanı Durmuş Seven, Denizbank Çarşamba Şube Müdürü Önder Boran Meletli, Bölge Sorumlusu Mesut Özkurt, Tarım Bankacılığı pörtföy yöneticileri Simge Al, Deniz Altürk, Ayvacık Ziraat Odası Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri, çok sayıda köy ve mahalle muhtarları ve çiftçiler katıldı.

ayvacik-zob,-denizbank’la-sozlesme-imzaladi-(3).jpg

İmza töreninde Bölge Sorumlusu Mesut Özkurt, tarafından bir sunum yapıldıktan sonra Denizbank Çarşamba Şube Müdürü Önder Bora Meletli yapmış olduğu konuşmada Denizbank olarak Ayvacık’lı çiftçilerle her zaman el ele olacaklarını, Ziraat Odasının kefaretinde çiftçilerimizin bütün tarımsal alet ve makine ekipmanlarını en düşük faiz oranı ile karşılayacaklarını ve bu konuda çalışmalarından dolayı Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı’ya teşekkürlerini sundu.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı’da yapmış olduğu konuşmada çiftçilerimizin özellikle Aralık ayından Ağustos ayına kadar BAĞ-KUR, Gübre, Mazot gibi ödemelerde güçlük çektiğini ve bu dönem zarfında faizsiz çiftçi kartının çiftçimizi bir nebze de olsa bu zor dönemlerde kendilerine yardımcı olacağını söyledi.

Avcı konuşmasında, “Zaten son yıllarda özelliklede 2012 yılında ürünün verimi düşük olup tarımsal girdilerin pahalı olması sebebi ile çiftçilerin zor günler geçirdiğini belirterek makine ve ekipman konusunda odamızın da imkanlarını devreye sokarak çiftçilerimize rahat bir nefes aldırtabilirsek ne mutlu bize” dedi.

Ayvacık Ziraat Odası Başkanı Erdal Avcı konuşmasının sonunda Mustafa Kemal Atatürk’ün şu veciz sözü ile bitirdi. Avcı, “TÜRKİYENİN GERÇEK SAHİBİ VE EFENDİSİ GERÇEK ÜRETİCİ OLAN KÖYLÜDÜR”. “Bu şerefi bize ülkemizin kurtarıcısı cumhuriyetimizin kurucusu MUSTAFA KEMAL ATATÜRK vermiştir ve kimse alamayacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber