AYVACIK TATİLCİLERİ BEKLİYOR

AYVACIK TATİLCİLERİ BEKLİYOR
Ayvacıklılar Sosyal, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tüm piknikçileri ve turistleri Ayvacık ilçesine davet etti.

Piknik ve eğlence amaçlı olarak Ayvacık ilçesinde yapılan faaliyetlerin ilçedeki coğrafi ve doğal güzelliklerin görülmesini isteyen Ayvacıklılar Sosyal, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Mustafa Yiğit, “Ayvacık ilçesindeki tatil beldelerinin ve doğal ortamdaki mesire alanlarını giderek Ayvacık ilçemizin doğal güzelliklerinin görülmesini dernek olarak tavsiye ediyoruz. Ayvacık ilçemizin girişinde sizi ilk karşılayacak olan ‘Saklı Cennete Hoşgeldiniz’ tabelasıdır. Tabelada yazıldığı gibi ilçemiz saklı bir cennet bahçesidir. Bütün piknikçileri ve turistleri Ayvacık ilçemizi ve Ayvacık adasını görmeye davet ediyoruz” dedi.
Derneğin Türkiye genelinde Ayvacıklıların tek hemşehri derneği olduğunu belirten Yiğit, “Derneğimiz her il, ilçe ve beldelerde şube başkanlıkları açma hakkını da elinde tutmaktadır. Türkiye genelindeki tüm Ayvacıklı hemşehrilerimizin Ayvacık ilçemizin daha iyi tanıtılabilmesi için ilçe ve belde başkanlıklarının açılması için gerekli çabayı göstermelerini bekleriz. Başka il ve ilçelerinin sayısız derneği, federasyonları ve konfederasyonları bulunmakta. Ama bizim saklı cennetimizin de sadece Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un destekleri ile Ayvacık ilçesinde kurulan Ayvacık Kültür, Turizm, Doğa, Su Sporları Ekolojik Yaşamı Geliştirme Derneği var. Bu yüzden tüm Ayvacıklıları dernek şubelerini açmaya davet ediyoruz. Ayrıca Ayvacık ilçemize birçok katkılarından dolayı Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’e de teşekkür ederiz” diye konuştu.

20130523aw000638_02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz