AYVACIK-TAŞOVA YOLUNDA TARİHİ GELİŞME

AYVACIK-TAŞOVA YOLUNDA TARİHİ GELİŞME
Samsun Karayolları Bölge Müdürlüğü dönemine başlayan Arif Çobanoğlu’na Belediye Başkanımız Mustafa Belur hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Ziyarete Belediye Başkanımızla birlikte İl Genel Meclis Üyesi Cemal Bayar ve Ali Yiğit’te eşlik etti.

            Oldukça sıcak bir ortam da geçen görüşmede Karayollarının Ayvacık’la ilgili kısımları hakkında da bilgi alış verişinde bulunuldu. 24 Temmuz 2012 tarihinde Ayvacık- Taşova yolunun 38. Km.sinden itibaren(Hasan Uğurlu Barajı dolgu üstünden Taşova’ya kadar olan kısım) ihalesinin gerçekleştirileceği bilgisini veren yeni Karayolları Bölge Müdürümüz Ayvacık için oldukça şanslı sayabileceğimiz bir hızla görevine başladığını belirti. Belediye Başkanımız yeni Bölge Müdürümüz Sayın Arif Çobanoğlu’nu  Samsun’umuza,bölgemize ve Ayvacık İlçemize kara yolları anlamında son derece katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi. Sn. Arif Çobanoğlu ile Belediye Başkanımızın geçmişe dayanan bir bağlantılarının olduğu da bu görüşmede ortaya çıktı ve bundan da hem Bölge Müdürümüz hem de Belediye Başkanımız oldukça memnun oldular.

              20 yıl önce Belediye Başkanımızın Erzurum’da vermiş olduğu hizmetlerden sonra Bölge Müdürümüzün de Erzurum’lu olması sebebiyle ayrıca aynı Üniversiteden mezun olmaları geçmişe dayalı  ilişkilerinin olduğunu ortaya koydu. Sn. Çobanoğlu Karayollarındaki sorunlarla Ayvacık İlçesini ilgilendiren bölgelerde kendisinin yakinen ilgileneceğini ve en kısa sürede Ayvacık’ı ziyaret edeceğini belirtti. Samsun Karayolları Bölge Müdürü olarak Belediye Başkanımız Mustafa Belur Ayvacık halkı nezdinde görevlerinde muvaffakiyetler dileyerek görüşmelerini sonlandırdılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Karadeniz