Ayvacık' ta 23 Nisan törenleri

Ayvacık ta 23 Nisan törenleri
Tüm yurtta kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Ayvacık İlçesinde gerçekleştirilen törenlerle kutlandı. Törenlerde öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri izleyenleri adet büyüledi.

Ayvacık İlçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı, çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ayvacık Çok Programlı Lisenin önünde yapılan kutlama programına İlçe Kaymakamı Can Kazım Kuruca, İlçe Jandarma Komutanı Eren Yüksel, Belediye Başkanı Mustafa Belur, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Ayvacık Çok Programlı Lisenin önünde yapılan kutlama programında öğrencilerin birbirinden güzel gösterileri ve okunan şiirlerle birlikte yöresel kıyafetlerle sahnelenen halk oyun gösterileri vatandaşların yoğun ilgisi altında izlendi. Gösterilere vatandaşlardan yoğun ilgi oldu.
ayvacik-ta-23-nisan-torenleri-(1).jpgayvacik-ta-23-nisan-torenleri-(2).jpgayvacik-ta-23-nisan-torenleri-(3).jpgayvacik-ta-23-nisan-torenleri-(4).jpgayvacik-ta-23-nisan-torenleri-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber