Ayvacık Legend Hotel açıldı

Ayvacık Legend Hotel açıldı
Samsun’un ilk doğa oteli olma özelliğine sahip Legend Hotel Ayvacık çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni ile hizmete girdi

 

Samsun’un Ayvacık ilçesinin Turizm bölgesi ilan edilmesinin ardından bölgenin en büyük ihtiyaçlarından biri haline gelen otel sorunu, ‘Tabiatın konuğusunuz’ sloganı ile yolan çıkan Ayvacık Legend Hotel ile son buldu. Ayvacık Legend Hotel’in dün düzenlenen açılış törenine çok sayıda davetli katıldı.

Samsun’un ilk ve tek doğa oteli ünvanına sahip otelinin açılış törenine, Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, Garnizon Komutanı Eren Yüksel, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Çarşamba Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Köse, Çarşamba Ticaret Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli, Metro Holding Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk’ün Kardeşi Talip Öztürk, Samsun Eski Milletvekili Mustafa Dağıstanlı, İşadamı Mahmut Semizoğlu, Legend Hotel Ayvacık İşletme sahibi Ömer Zorlu, METRO Çarşamba İşletme Müdürü Cemalettin Durmuş, Ziraat Bankası Müdür vekili Yılmaz Çetin ve Halk Bankası Müdürü Şükrü Türk, müzik dünyasının tanınmış simalarından Cengiz Kurtoğlu, Hakan Altun ve Bülent Sertaş’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta Konuşma yapan otelin işletme müdürü Adem Zorlu katılımcılara teşekkür ederken Otelin Ayvacık’a kazandırılmasında büyük emeği geçen Galip Öztürk’e minnet duyduklarını belitti. Zorlu’nun konuşmasının ardından Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur da bir konuşma yaparak, “ Ayvacık olarak turizm bölgesi ilan edildikten sonra en çok otele ihtiyacımız olduğunu belirttik ve bu konuda Sayın Galip Öztürk beyle bir görüşme yaptık o da her seferinde olduğu gibi bu seferde bizi kırmayarak bu otelin inşasını gerçekleştirdi. Ayvacık’ımız efsane bir yer olduğu için bu otelin isminin de Galip beyle birlikte “Efsane” anlamına gelen Legend olsun istedik” dedi.

Konuşmaların ardından Galip Öztürk adına Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Kefeli tarafından taktim edilen Plaketi Öztürk’ün kardeşi Talip Öztürk aldı. Açılışa konuk olan sanatçılar birlikte Çarşamba’yı sel aldı türküsünü seslendirdi.  Konukların hep birlikte kestikleri kurdelanın ardından otelin açılışı gerçekleşti. Legend Hotel Ayvacık, şehir gürültüsünden uzak, Ayvacık ilçesi Suat Uğurlu Baraj Gölü kıyısında, havaalanına 35, otobüs terminaline 55 ve şehir merkezine 40 km. mesafede 14 bin m2 yeşil alan içerisinde yer almaktadır.

Haber-Foto: Serkan Karahan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel