Ayvacık İHL Hızla Yükselecek

Ayvacık İHL Hızla Yükselecek
Nisan ayında protokolü imzalanan Ayvacık İHL'nin önümüzdeki ay temel işlemlerine başlanacağını belirtilirken, 2014 ekim ayına eğitim öğretime açılması planlanıyor

 

Ayvacık İmam Hatip Lisesi'nin hızla yükseleceği belirtilirken okulun 2014 ekim ayı eğitim öğretim dönemin yetiştirilmesinin planlandığını ifade etti.

18 DERSLİKLİ LİSE

Ayvacık Kaymakamı Ufuk Akıl, AK Parti Ayvacık İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe, Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu, Ayvacık İHL Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkancı Enver Yürük ve yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. 18 derslikli olarak yapılması planlanan okulun zemin etüt çalışmaları başladı. Temel kazı işlemlerine 1 ay içerisinde başlanacağını duyuruldu. Ayrıca, “Bir aksaklık olmazsa 2014 eğitim öğretim dönemine burayı yetiştireceğiz. Tamamen bitmemiş olsa da, biten bölümlerini açarak burada öğrencilerimizin okumasını sağlayacağız" denildi.

AYVACIKLI’DAN MANEVİ DESTEK İSTENİLDİ

Ayvacık İmam Hatip Lisesi'nin hayırseverlerin desteğiyle yapılacağı dile getirildi. Eğitim Bir Sen Samsun Şube Başkanı Necdet Güneysu da, lisenin tamamlanması için üzerlerine düşen ne varsa yapacaklarını belirtti. Güneysu, "Yardım duygularının kabarmasıyla bu okulun kısa sürede bitirileceğine inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir